Emily Blunt: Διάλειμμα από την υποκριτική για χάρη των παιδιών της

13:27 12/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Emily Blunt αποκάλυψε ότι θα κάνει διάλειμμα από την υποκριτική για έναν ολόκληρο χρόνο, προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Η 40χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά, τη Hazel, 9 ετών, και τη Violet, 7 ετών, με τον σύζυγό της John Krasinski, ενώ το ζευγάρι γιόρτασε τη Δευτέρα τη 13η επέτειο γάμου του.

Η Blunt, η οποία εθεάθη πρόσφατα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Oppenheimer

στο Παρίσι, δεν διευκρίνισε πότε ξεκίνησε το διάλειμμα, αν και δήλωσε στο podcast Table for Two ότι κάνει το διάλειμμα για να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Blunt (@emilybluntofficial)

“Φέτος, δεν εργάζομαι. Δούλεψα αρκετά πέρυσι και το μεγαλύτερο μωρό μου είναι εννέα ετών, οπότε διανύουμε την τελευταία χρονιά που είμαστε μονοψήφιοι“, εξήγησε η Blunt.

“Και απλά αισθάνομαι [ότι] υπάρχουν ακρογωνιαίοι λίθοι στην ημέρα τους που είναι τόσο σημαντικοί όταν είναι μικρά“, διευκρίνισε και πρόσθεσε:

“Και είναι, θα με ξυπνήσεις; Θα με πας στο σχολείο; Θα με πάρεις; Θα με βάλεις στο κρεβάτι;. Και πρέπει απλώς να είμαι εκεί για όλους. Και το ένιωσα στα κόκαλά μου”, είπε.

Η Blunt μίλησε επίσης για το πώς εκείνη και ο σύζυγός της Krasinski περνούν συνήθως τα πρωινά τους μαζί. “Συνήθως περνάμε μαζί τα πρωινά. [Σώσαμε] ένα κουτάβι που είναι απολύτως όμορφο… Δεν ήθελα να πάρω σκύλο, αλλά τα παιδιά πίεζαν γι’ αυτό και ο John ήταν έτοιμος“, είπε.

“Δεν με πειράζει να ξυπνήσω νωρίς μ’ αυτό το κουτάβι γιατί σημαίνει ότι ο John και εγώ μπορούμε να μιλήσουμε το πρωί και να προλάβουμε και να μιλήσουμε πραγματικά πριν τα παιδιά ξυπνήσουν και όλα“, είπε.

Τόσο η Blunt όσο και η Krasinski μένουν με τα παιδιά τους στο Μπρούκλιν και είναι επίσης γείτονες με τον συμπρωταγωνιστή της στο Oppenheimer, Matt Damon και τη σύζυγό του Luciana Barroso.

Όταν ρωτήθηκε για το ότι είναι γείτονες με τον Damon, η Blunt είπε: “Ο Matt [Damon] είναι απλώς ο πιο χαλαρός, όμορφος άνθρωπος. Η Lucy είναι ακόμα πιο όμορφη – συγγνώμη, Matt.“

“Όμως όλοι γίναμε φίλοι και μετά μετακόμισαν στο Μπρούκλιν και είπαν: Βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό κτίριο. Και φυσικά, είπαμε, θα μένουμε στο ίδιο κτίριο!”

Keywords
Τυχαία Θέματα