Μόλις πληρωθήκατε; Δείτε όλα όσα αξίζει να αποκτήσετε στις φετινές εκπτώσεις

13:12 12/7/2023 - Πηγή: InStyle

Τέλεια συγκυρία! Πληρωθήκατε, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και το μόνο που μένει τώρα είναι να βγείτε για ένα shopping therapy δίχως τέλος.

Ο Ιούλιος σηματοδοτεί την έναρξη της πιο αγαπημένης μας σεζόν με εκπτωτικές τιμές που θα διαρκέσουν όλον τον Αύγουστο και οι απανταχού fashion lovers τρέχουν για να αποκτήσουν όλα εκείνα που πόθησαν. Αν ανήκετε

σε αυτές, έχουμε να σας πούμε αυτό- καλά ψώνια και… συγκρατημένα! Μπορεί η διάθεσή σας να σας ωθεί να πάρετε το κάτι παραπάνω, όμως μην ξεφύγετε. Φτιάξτε τη λίστα με όλα εκείνα που θέλετε να αγοράσετε και όλα όσα πραγματικά σας χρειάζονται και ύστερα ξεχυθείτε στα μαγαζιά. Ή καλύτερα, αφήστε εμάς να σας φτιάξουμε την πιο πετυχημένη shopping list μιας και ξέρουμε πως αυτά τα κομμάτια θα σας χρειαστούν τώρα, τον χειμώνα και ύστερα από πολλά χρόνια.

Τζιν Βερμούδες

Δεν είναι ούτε σορτς, ούτε παντελόνια. Είναι οι αγαπημένες μας βερμούδες και παρότι ήρθαν στη μόδα σχετικά πρόσφατα πρόκειται να παραμείνουν για πολύ ακόμα. Βρείτε λοιπόν, αυτή που ταιριάζει και κολακεύει το δικό σας σωματότυπο και κάντε τη δική σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

H εποχή του τζιν σορτς ξεκίνησε – Βρήκαμε τα ωραιότερα για κάθε στιλΔερμάτινα Mules

Γενικά, κάθε τι δερμάτινο αξίζει, όμως οι τιμές τους πριν από τις εκπτώσεις είναι λιγάκι «τσιμπημένες». Γι’ αυτό και αν ποτέ βρείτε ένα ζευγάρι δερμάτινα mules στο νούμερό σας να σας κλείνουν πονηρά το μάτι από το ράφι, αγοράστε τα αμέσως. Δεν θα το μετανιώσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Καμπαρντίνες

Μπορεί να είναι Ιούλιος και το mood σας να είναι άκρως καλοκαιρινό, όμως η αγορά μιας ποιοτικής καμπαρντίνας ποτέ δεν πήγε στράφι. Και μιας και έχουμε εκπτώσεις, ευκαιρία είναι να βάλετε στη συλλογή σας το πιο διαχρονικό ρούχο από όλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Καουμπόικες Μπότες

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι καουμπόικες μπότες, τις οποίες δεν θα φορέσετε άμεσα, αλλά δίχως σταματημό το φθινόπωρο που μας έρχεται. Αναδείχτηκαν ως τα top παπούτσια του 2023 και όχι άδικα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petra Henriette Rufi (@petrahenriette)

Επώνυμες Τσάντες

Σαν γυναίκες έχουμε μια μικρή αδυναμία στις τσάντες και μάλιστα, στις επώνυμες. Αν ωστόσο το πορτοφόλι σας δεν αντέχει ένα τέτοιο κομμάτι, μπορείτε να το βρείτε σε νέα μειωμένη τιμή τώρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style Point (@streetstylepoint)

Mini Bags: Βρήκαμε τα πιο υπέροχα τσαντάκια γάμου για να κλέψετε τις εντυπώσειςΜαγιό

Κλασικό ή statement, μικροσκοπικό ή ολόσωμο, το μαγιό θα φοριέται κάθε καλοκαίρι. Υποθέτουμε λοιπόν, πως ήδη έχετε… βάλει κάποιο στο μάτι. Μήπως είναι και αυτό σε έκπτωση;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Lysander Svendby Carter (@sarahlysander)

Πλεκτά

Όπως καταλάβατε λοιπόν, οι θερινές εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία για να χτίσετε όχι την καλοκαιρινή, αλλά τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα! Τα μαγαζιά προκειμένου να «ξεφορτωθούν» όλα τα περσινής σεζόν πλεκτά ρούχα μειώνουν υπερβολικά τις τιμές τους. Κι όποια προλάβει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Summer Sales: Όλα τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε σε αυτές τις εκπτώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα