Tom Cruise: “Πόρτα” στους καλεσμένους της πρεμιέρας του “Mission Impossible” λόγω… ενδυματολογικού κώδικα

12:00 12/7/2023 - Πηγή: InStyle

Κυριολεκτικά “Επικίνδυνη Αποστολή” ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Tom Cruise στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Page Six στην πρεμιέρα του “Mission Impossible” εφαρμόστηκαν αυστηροί ενδυματολογικοί κώδικες, που προκάλεσαν πονοκέφαλο στους διοργανωτές.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του αμερικανικού Μέσου, υπήρχε τόσο αυστηρός κώδικας ένδυσης στην πρεμιέρα της ταινίας στο Rose

Theater του Lincoln Center, που αρκετοί καλεσμένοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν επειδή δεν είχαν ντυθεί σύμφωνα με τα αυστηρά ενδυματολογικά πρότυπα.

Thank you to everyone who came out to the New York premiere! It was great to celebrate Mission: Impossible with the fans and so much of our amazing cast. pic.twitter.com/P65XergThK

Tom Cruise (@TomCruise) July 11, 2023

Και ενώ οι ειδικοί της εκδήλωσης ορκίζονται ότι η προβολή έγινε χωρίς προβλήματα, λέγεται ότι υπήρξε ένας αγώνας για να γεμίσουν οι άδειες θέσεις μέσα στην αίθουσα. Οι πηγές θεωρούν ότι αρκετοί κακοντυμένοι προσκεκλημένοι κλήθηκαν να κάνουν μια βόλτα κι έτσι υπήρχαν άδειες θέσεις, διάσπαρτες σε όλη την αίθουσα.

Hayley atwell at mission impossible premier pic.twitter.com/Nl3TSxACzY

— Alexandra Daddario & Movie reviews (@AADDlover) July 12, 2023

Αλλά πριν σβήσουν τα φώτα και πέσουν οι τίτλοι για την έβδομη ταινία του franchise της Paramount, οι εργαζόμενοι βρήκαν άτομα που θα γέμιζαν τις θέσεις.

Οι προσκλήσεις έλεγαν: “Dress code: (όχι τζιν, όχι T-shirt, όχι λογότυπα/προσβλητικά ρούχα). Η Paramount διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιονδήποτε για ακατάλληλο ντύσιμο ή άλλους λόγους. Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση άνετων παπουτσιών.” Και, όπως φαίνεται, οι διοργανωτές δεν αστειεύονταν.

Αλλά δεν είναι σαφές γιατί προφανώς επέμεναν τόσο πολύ στην κατάλληλη ενδυμασία.

Tom Cruise and Simon Pegg hit the red carpet for the New York premiere of ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ pic.twitter.com/XL0FWFQuQY

Reuters (@Reuters) July 12, 2023

Είναι ασυνήθιστο για τους διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων, ειδικά στη Νέα Υόρκη, να είναι τόσο αυστηροί στις εμφανίσεις με τζιν παντελόνι. Πάντως, οι βετεράνοι σταρ του “Mission: Impossible” Cruise και Simon Pegg, οι νέοι της σειράς, όπως ο Γάλλος ηθοποιός Pom Klementieff και ο Greg Tarzan Davis, καθώς και η Sherri Shepherd και ο Tony Danza έδωσαν το “παρών” στην περίσταση και ήταν απολύτως καλοντυμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα