Ellen Pompeo: Παραδέχτηκε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την υποκριτική

15:46 5/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Ellen Pompeo έγινε διεθνώς γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Meredith Grey, στη δραματική σειρά “Grey’s Anatomy”. Κατά τη διάρκεια των 18 σεζόν, η ταλαντούχα ηθοποιός γνώρισε υπέρμετρη επαγγελματική καταξίωση, αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρη την υφήλιο. Θεωρούσαμε λοιπόν ότι το μέλλον της στην υποκριτική έπεται να είναι λαμπρό. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα ότι αυτή ίσως και να είναι η τελευταία φορά που θα τη δούμε στις οθόνες μας.

House of Gucci: Τα πρώτα posters

και το trailer της ταινίας είναι εδώ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Πιο συγκεκριμένα, η Pompeo, αποκάλυψε ότι δεν θα νιώσει άσχημα αν αφήσει την υποκριτική πίσω της, όταν η σειρά ολοκληρωθεί οριστικά. “Δεν λέω ότι δεν θα ξαναπαίξω ποτέ… πολύ εύκολα θα μπορούσα να το κάνω. Δεν είμαι όμως ιδιαίτερα ενθουσιασμένη να συνεχίσω την υποκριτική μου καριέρα”, δήλωσε σε συνέντευξή της.

Η εξομολόγηση της δημιουργού των Friends σχετικά με την απουσία diversity στο cast

“Αν και δεν έχω κάνει πάρα πολύ διαφορετικούς ρόλους, νιώθω σαν να τους έχω κάνει. Γυρίσματα εδώ, γυρίσματα εκεί. Στην Atlanta, στο Vancouver. Μέχρι τις 11 το βράδυ και οι συντονιστές να σου λένε πότε μπορείς να πας για φαγητό. Όλα αυτά είναι για τους νέους”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Στην ίδια συνέντευξη, η Ellen Pompeo, μίλησε για το πόσο άβολα ένιωθε ο σύζυγός της στο ξεκίνημα της καριέρας της. Ο Chris Ivery αισθανόταν περίεργα με το γεγονός ότι η γυναίκα του γύριζε ρομαντικές σκηνές με τους συναδέλφους της. “Θυμάμαι στην αρχή του ήταν πολύ δύσκολο. Μου εξηγούσε διαρκώς ότι δεν είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο”, είπε η 51χρονη ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen Pompeo (@ellenpompeo.br)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ellen Pompeo, Παραδέχτηκε,Ellen Pompeo, paradechtike