Elizabeth Debicki: Το fashion moment της ηθοποιού ως Πριγκίπισσα Diana

11:28 23/1/2022 - Πηγή: InStyle

Οι εικόνες από τα γυρίσματα του The Crown βγαίνουν η μία μετά την άλλη κι εμείς για ένα είμαστε σίγουροι. Η Elizabeth Debicki έχει μάθει τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana απ’ έξω κι ανακατωτά κι αυτό είναι εμφανές ακόμα και στις εκφράσεις του προσώπου της. Ωστόσο, η τελευταία φωτογραφία που κυκλοφόρησε αποτελεί και το τέλειο winter inspiration.  

Instagram @justjared

Ένα outfit που φωνάζει Diana! Λευκό ζιβάγκο και τζιν

συνδυασμένα με ένα καρό σακάκι και cowboy boots, χαρακτηριστικό της πριγκίπισσας. Το κάμελ παλτό από την άλλη είναι αδιαμφησβήτητα το αντικείμενο πόθου της κάθε γυναίκας. Πόσο πολύ μας λείπει η Diana και πόσο χαιρόμαστε που θα θυμηθούμε αυτή και τα looks της μέσα από τη σειρά του Netflix.

Instagram @justjaredInstagram @justjared

Αυτό που συνεχίζει, παρόλα αυτά, να μας συναρπάζει ακόμα είναι η απίστευτη ομοιότητα της ηθοποιού με την πριγκίπισσα. Όπως έχει δηλώσει και η Elizabeth Debicki, η ίδια έχει μελετήσει από εκφράσεις μέχρι και κινήσεις της Diana ενώ πέρασε μέρες ολόκληρες κλεισμένη στο σπίτι της προκειμένου να πετύχει το τέλειο περπάτημα. Να τονίσουμε ότι έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και το αποτέλεσμα την δικαιώνει. Για εμάς, προηγείται της Kristen Stewart.

Instagram @justjared

Keywords
Τυχαία Θέματα