Emma Roberts – Garrett Hedlund: Χώρισαν ύστερα από τρία χρόνια σχέσης

10:16 23/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Emma Roberts και ο Garrett Hedlund φαίνεται να έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Οι δυο διασημότητες ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2019 και έναν χρόνο αργότερα, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Rhodes Robert Hedlund. Τώρα αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις ζωές τους. Ύστερα λοιπόν από τρία χρόνια σχέσης, μαθεύτηκε ότι χώρισαν. Πολλές κοντινές πηγές τους μάλιστα δήλωσαν στον Τύπο ότι το ζευγάρι είναι χωριστά

εδώ και μερικές εβδομάδες και ότι πριν από αυτό δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jérôme – Emma Roberts Fan (@emmalover59)

“Είναι λυπηρό. Κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν μαζί την επιμέλεια, αλλά είναι πολύ δύσκολο” ανέφερε ένα δημοσίευμα. Μέχρι στιγμής πάντως οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι η αγάπη που τρέφουν για το παιδί τους, το οποίο γιόρτασε πρόσφατα τα πρώτα γενέθλιά του. “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινες ενός έτους” είχε γράψει η 30χρονη ηθοποιός, για να συνοδεύσει τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει. Στην εικόνα μητέρα και γιος φορούσαν ασορτί πουκάμισα, γεγονός που αποτελεί μια πολύ όμορφη πινελιά.

Ο Hedlund είχε στηρίξει πολύ τη νέα μαμά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. “Το να έχεις ένα νεογέννητο κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι πολύ δυσκολότερο από ό,τι ο καθένας τους περίμενε αλλά προσπαθούν να προσαρμοστούν. Ο Garrett βοηθάει ενώ η Emma συνέρχεται από τη γέννα. Εξασφάλισε ώστε το σπίτι να είναι γεμάτο με πράγματα που η Emma ήθελε και χρειαζόταν ώστε να νιώθει άνετα” είχε σχολιάσει ένας insider.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Roberts (@emmaroberts)

Keywords
Τυχαία Θέματα