Loewe: Ένα show όπου οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά

11:16 23/1/2022 - Πηγή: InStyle

Για τον οίκο Loewe η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Για το λόγο αυτό φρόντισε στο τελευταίο του show να προσθέσει κάποιες ευφάνταστες, θα λέγαμε, λεπτομέρειες που έκλεψαν την παράσταση. Η πασαρέλα γέμισε με μοντέλα που φορούσαν ρούχα τα οποία… έκρυβαν μια μικρή έκπληξη και που θύμιζαν παράσταση ψευδαισθήσεων. Μοναδικό!

@DanieleOberrauch

Αρχικά είχαμε την ολόσωμη φόρμα με την ζωγραφιά ενός αντρικού σώματος που φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Γιατί κάθε φορά να ζωγραφίζουμε σκελετούς; Τα πραγματικά σώματα είναι πιο υγιή

και πιο εντυπωσιακά.

@DanieleOberrauch

Έπειτα, το hit της νέας σεζόν, το αξεσουάρ balaclava. Ο οίκος ωστόσο φρόντισε να του δώσει μια πινελιά αγάπης μετατρέποντάς το σε καρδιά.

@DanieleOberrauch

Κάποια κύματα που δίνουν το εφέ κογχυλιού και πλαστικά παπούτσια. Το τέλειο outfit για να γίνετε ένα με την παραλία.

@DanieleOberrauch

Κι αν έχετε κουραστεί να βλέπετε και να αντιδράτε, φορέστε την μπλούζα που αντιδράει μόνη της. Αρκετά έχουν δει τα μάτια σας.

@DanieleOberrauch

Ο οίκος Loewe προτείνει για τη φετινή σεζόν… φως! Μάλιστα, φωτάκια κατά μήκος του σώματος μας και εσωτερικός κρυφός φωτισμός θα φορεθούν πολύ φέτος κι ας μην είναι Χριστούγεννα.

@DanieleOberrauch@DanieleOberrauch

Κι επειδή τα αποκαλυπτικά ρούχα αποτελούν τεράστια τάση, η Loewe αποφάσισε να ακολουθήσει και η ίδια τον δρόμο αυτό με πιο χαριτωμένο τρόπο ωστόσο. Τρύπες σε σχήμα καρδίας, εν όψει Αγίου Βαλεντίνου, αποκαλύπτουν με παιχνιδιάρικο τρόπο τολμηρά σημεία του σώματος σε μια fun πασαρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα