Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έγιναν γονείς

09:58 23/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 παντρεύτηκε το 2018, ύστερα από τέσσερις μήνες σχέσης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε μια χριστιανική τελετή στην Ινδία και αργότερα μια ινδουιστική. Από τότε είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι με τον γάμο τους, αλλά και εξίσου ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Στο παρελθόν η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι οι δυο τους θέλουν να γίνουν γονείς, όμως

δεν βιάζονται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

“Ξέρουμε και οι δύο ότι είναι κάτι που πρέπει να γίνει, όμως δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Αγαπάμε τις δουλειές μας και είμαστε παντρεμένοι και με αυτές. Τον υποστηρίζω και με υποστηρίζει και αυτός, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα γίνουμε γονείς με έναν πολύ οργανικό τρόπο” είχε δηλώσει πριν από 4 χρόνια η Priyanka Chopra, στην πρεμιέρα μιας ταινίας της. Τώρα λοιπόν φαίνεται να έφτασε η κατάλληλη στιγμή, καθώς καλωσόρισαν το πρώτο παιδί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Την περασμένη Παρασκευή, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα μέσω μιας ανάρτησης στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι καλωσορίσαμε ένα μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Ζητάμε με σεβασμό ιδιωτικότητα αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για να προσηλωθούμε στην οικογένειά μας” έγραψαν και μοιράστηκαν έτσι τη χαρά τους με τους ακολούθους τους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν γνωρίζουμε το φύλο ή το όνομα του μωρού τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Jonas (@nickjonas)

Keywords
Τυχαία Θέματα