Dwayne “The Rock” Johnson: Φέρνει το φαγητό του στα εστιατόρια και ζητεί να του το ζεστάνουν

17:45 31/8/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Dwayne “The Rock” Johnson μπορεί να απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα και κάποια προνόμια που έρχονται με τη φήμη, αλλά τίποτα δεν είναι χωρίς το ανάλογο τίμημα.

Ο πρώην αθλητής του WWE και σταρ της μεγάλης οθόνης είναι γνωστός για τις αυστηρές δίαιτες και τα τρελά προγράμματα γυμναστικής του. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης Stephen Merchant, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του, αποκάλυψε ότι ο The Rock είναι

απολύτως αφοσιωμένος στη διατροφή του προκειμένου να διατηρήσει τη σωματική του διάπλαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Κατά την εμφάνισή του στο SiriusXM του Jim Norton και του Sam Roberts, ο Merchant, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία του 2019 “Fighting With My Family” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Johnson, μίλησε για το έντονο διατροφικό πρόγραμμα του ηθοποιού.

“Νομίζω ότι κάποιος μου είπε ότι όταν βγαίνει έξω να δειπνήσει με φίλους φέρνει και το φαγητό του στα εστιατόρια και ζητεί να του το ζεστάνουν επειδή είναι συγκεκριμένη η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει” είπε ο Merchant. Αλλά αυτές οι ιδιόρρυθμες διατροφικές του συνθήκες δεν τελειώνουν εδώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Όπως πρόσθεσε ο σκηνοθέτης, “θυμάμαι ότι είχαμε σύσκεψη μαζί του στο Τέξας ακριβώς πριν από τη WrestleMania και είχαμε συνάντηση για την ταινία. Το ξυπνητήρι του θα χτυπούσε στις 15:17 ας πούμε και θα πήγαινε στο ψυγείο όπου θα έβρισκε ταπεράκι με γαλοπούλα και ρύζι πάνω στο οποίο υπήρχε σημείωση “15.17” και το έβαζε στον φούρνο μικροκυμάτων. Ήταν τόσο οργανωμένο όλο αυτό “.

Keywords
Τυχαία Θέματα