Lindsay Lohan: Φωτογραφίζεται στο ίδιο σημείο με τον αδελφό της 24 χρόνια αργότερα – Η μεγάλη ανατροπή

15:19 31/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός αγαπά τον αδερφό της και το εκφράζει με μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία.

Η Lindsay δημοσίευσε μια αναδρομική pic, στην οποία κρατά τον αδελφό της Dakota Lohan μπροστά από τον πύργο Big Ben του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της The Parent Trap.

Credit: Lindsay Lohan/Instagram

Μετά από 24 χρόνια, στο ίδιο ακριβώς σημείο οι δυο τους φωτογραφίζονται ξανά, κάνοντας την ανατροπή. Αυτή τη φορά δεν είναι η Lindsay που κρατά τον αδελφό

της αγκαλιά αλλά ο Dacota που σηκώνει την αδελφή της.

Credit: Lindsay Lohan/Instagram

Η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, “Now and then” με το hashtag #bffs.

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν την φωτογραφία και σχολίασαν πόσο χαριτωμένοι είναι οι δυο τους, ενώ η μαμά τους Dinah Lohan σημείωσε τρυφερά για τα παιδιά της: «Κύκλος γύρω από τους αγγέλους μου».

Lindsay Lohan: Παντρεύτηκε κρυφά η ηθοποιός – “Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου”

Τα αδέρφια έχουν στενό δεσμό, με τον Dacota να δηλώνει τον Ιούλιο ότι η Lindsay είναι «η καλύτερή μου φίλη για μια ζωή. Ποτέ δεν χαμογέλασα περισσότερο από ό,τι όταν είμαι μαζί σου. Είσαι ο πιο ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Φαίνεται ότι το The Parent Trap, σε σκηνοθεσία Nancy Meyers, κατέχει επίσης μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους. Η αγαπημένη ταινία έκανε το ντεμπούτο της στις 29 Ιουλίου 1998 με τη Lindsay να υποδύεται τις δίδυμες αδερφές που συναντιούνται σε καλοκαιρινή κατασκήνωση και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ενώσουν και πάλι τους χωρισμένους γονείς τους. Στην ταινία πρωταγωνίστησαν επίσης οι Dennis Quaid, Natasha Richardson και Elaine Hendrix.

Το 2020, το καστ ενώθηκε για να τιμήσει την Natasha Richardson η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του χαρακτήρα της Lohan, και έφυγε από τη ζωή στα 45 της, αφού χτύπησε το κεφάλι της κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος σκι σε θέρετρο στο Κεμπέκ του Καναδά το 2009.

Credits: Bilboard

Keywords
Τυχαία Θέματα