Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Το απρόοπτο περιστατικό σε παράσταση – «Είπα πέντε φράσεις με μια τούφα στο στόμα»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στη Νάντια Ριγάτου και μίλησε για τον ρόλο του Αγαμέμνονα, αποκάλυψε ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με την Μαρία Πετέβη ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία που είχε ο ρόλος του Καραπάνου στον «Σασμό».

Ο γνωστός ηθοποιός αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να μην κάνει διακοπές αλλά να συνεχίσει τη δουλειά, κάνοντας πρόβες για την παράσταση «Ιφιγένεια εν

Αυλίδι», καθώς – όπως εξομολογήθηκε – επιθυμούσε πολύ να υποδυθεί τον Αγαμέμνονα. Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο περιστατικό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη στιγμή που βρισκόταν στη σκηνή.

«Ο ρόλος του Αγαμέμνονα ήταν κάτι που ήθελα πολύ εδώ και χρόνια και για αυτό αποφάσισα να κάνω περιοδεία και να μην πάω διακοπές. Σε μια σκηνή με την Ιφιγένεια, δεν ξέρω πως έγινε… Γύρισε η Μαρία το κεφάλι σε μια άλλη στιγμή και μου ήρθε μια ολόκληρη τούφα μαλλιών στο στόμα.

Εγώ την κρατούσα αγκαλιά, που σημαίνει ότι με τα χέρια μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν έβγαινε γιατί ήταν μεγάλη τούφα. Είπα πέντε φράσεις με μια τούφα στο στόμα και δεν ήταν πολύ ωραίο», δήλωσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Κατσαφάδου: Διέρρηξαν το κατάστημά της στο Περιστέρι -«Μου σπάσατε το μαγαζί για να πάρετε κρέμες;»

 Ηλίας Βρεττός: Δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες με την Αναστασία Δεληγιάννη -Το μήνυμά του λίγο πριν τον γάμο τους

 Μαίρη Συνατσάκη: Αποχαιρετά τον Αύγουστο με μια φωτογραφία από τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Keywords
Τυχαία Θέματα