Επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση σε γνωστό πανελίστα για διαρροή προσωπικών στιγμών – Οι πρώτες δηλώσεις

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις καταγγελίες εις βάρος του κι άλλα παρόμοια περαστικά είδαν το φως της δημοσιότητας. Γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση 50.000 εναντίον πολύ γνωστού πανελίστα, κατηγορώντας τον πως έδειξε υλικό από προσωπικές στιγμές της στο νυν σύντροφό της, όπως αποκάλυψε χθες το Πρω1νο.

Στη σημερινή εκπομπή, η γνωστή επιχειρηματίας έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά της, εξηγώντας τον λόγο

που αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση. Ειδικότερα, η ίδια ανάφερε πως ο πρώην σύντροφός της και πανελίστας σχολιάζει αυτή την περίοδο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ενώ κι ο ίδιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

«Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτό που διέσυρε», ανέφερε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.

Διαβάστε ακόμα:

 Ράδιο Αρβύλα: Έρχονται αλλαγές μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Θα αντικατασταθεί;

 GNTM: Αποκάλυψη από την Κυβέλη – «Με τον Ντίνο είμαστε ζευγάρι»

 Αλέξης Παππάς: «Όταν είπα στην Άννα ότι επιλέγω την Αθηνά ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα