Courtney Love: Το ξέσπασμά της κατά του Brad Pitt – “Δεν μου αρέσει ο τρόπος που κάνει δουλειές”

H Courtney Love ξεσπά κατά του Brad Pitt για τον οποίο λέει ότι την εκβίασε με έναν ρόλο για να την πιέσει να του δώσει τα δικαιώματα ταινίας για τον αείμνηστο Kurt Cobain.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, με ανάρτησή της στο Instagram, παρουσιάζει τη δική της πλευρά

των πραγμάτων σχετικά με τον ισχυρισμό της ότι ο Brad Pitt την απέλυσε από το Fight Club, αφού πηγή αρνήθηκε ότι η Courtney Love ήταν ποτέ μέρος του καστ.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της η Love αναφέρεται στα σχόλια που έκανε στο podcast WTF του Marc Maron, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όπου είπε ότι απολύθηκε από τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο στην ταινία του 1999, αφού απέρριψε την ξεχωριστή πρόταση του Pitt να κάνει μια βιογραφική ταινία για τον αείμνηστο σύζυγό της Kurt Cobain.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtney Love Cobain (@courtneylove)

Πηγή προσκείμενη στην ταινία είπε στο PEOPLE την Πέμπτη ότι πιστεύουν πως η Love “έκανε οντισιόν για έναν ρόλο στο Fight Club, ένανα ρόλο που δεν της προσφέρθηκε ποτέ σε κανέναν σημείο“. Η ίδια πηγή πρόσθεσε: “Δεν μπορείς να σε απολύσουν για μια δουλειά που δεν πήρες. Είναι γνωστό ότι οι ρόλοι δεν αποφασίζονται από άλλους ηθοποιούς, αλλά από τον σκηνοθέτη”.

Η 58χρονη Love είπε στη δήλωσή της ότι η ιστορία που αφηγήθηκε στο podcast – σύμφωνα με την οποία φέρεται να έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον 59χρονο Pitt και τον σκηνοθέτη Gus Van Sant σχετικά με ένα πιθανό έργο επικεντρωμένο στον Cobain – αρχικά ήταν μια ιστορία που “δεν επρόκειτο ποτέ να πω, αλλά ο Pitt με εξώθησε στα άκρα”.

Η Courtney Love με το γνωστό χειμαρρώδες ύφος της κατηγορεί τον Pitt, γράφοντας μεταξύ άλλων: “Δεν μου αρέσει ο τρόπος που κάνει τις δουλειές του ή ασκεί την εξουσία του. Είναι απλό γεγονός και ξεκίνησε στη διάρκεια της παραγωγής του Fight Club”:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtney Love Cobain (@courtneylove)

Και προσθέτει: “Αντιλαμβάνομαι ότι το κάστινγκ είναι ένα παιχνίδι ρουλέτας. Δεν είμαι εδώ 22 χρόνια μετά να γκρινιάζω που έχασα τον ρόλο παίζοντας το δευτερεύον κομμάτι κάποιου σε μια ταινία. Στο podcast θυμήθηκα τη μέρα που ο Brad Gus Van Sant με κάλεσαν από το γεύμα τους και προσπάθησαν να με εκβιάσουν σχετικά με τον ρόλο μου, για τα δικαιώματα ταινίας για τον Kurt. Έγινα έξαλλη μαζί τους και γύρω στις 7 το απόγευμα είχα απολυθεί από το Fight Club. Kάθε λέξη από αυτά είναι πραγματικότητα. Αυτό ήταν πάντα μυστικό και ήμουν εντάξει να το διαφυλάξω. Είναι μια ταινία. Πράγματι, άφησα καλύτερους ρόλους από αυτόν. Ποιος νοιάζεται; Η ουσία είναι ότι ο Brad συνέχισε να με καταδιώκει για τον Kurt” επεσήμανε η Courtney Love.

“Με όλη αυτή τη δυσαρέσκεια στην ιστορία μας, κάποιος μπορεί να ρωτήσει γιατί δέχτηκα άλλη μια κρούση για την ταινία του Kurt από τον Brad, έπειτα από τόσα χρόνια. Γιατί είμαι στην ανάρρωση. Kαι η πικρία είναι σαν να πίνεις δηλητήριο και να ελπίζεις να πεθάνει ο άλλος. Δεν ήμουν πια θυμωμένη μ’ αυτό. Εξάλλου, έμαθα ότι ο Brad πάλευε με τους ίδιους δαίμονες. Οπότε μπορεί να αλλάξαμε και οι δύο τις πνευματικές μας απόψεις για τον κόσμο΄” επεσήμανε η Courtney Love και σε άλλο σημείο της δήλωσής της προσθέτει πως “είπα στην ιστορία επειδή ένιωσα ότι ο Pitt δεν θα σταματούσε να κυνηγάει τον Kurt εκτός κι αν το έλεγα δημοσίως”.

Η Love ισχυρίστηκε ότι της προσφέρθηκε αρχικά o ρόλος της Marla Singer, ο οποίος τελικά πήγε στην Helena Bonham Carter. Στην ταινία πρωταγωνιστούσε επίσης ο Pitt, καθώς και ο τότε σύντροφος της Love, Edward Norton.

Keywords
Τυχαία Θέματα