Megan Fox: Αναζητεί… φίλη μέσω Instagram – Πώς αντέδρασε ο Machine Gun Kelly

Ερωτήματα προκάλεσε η Megan Fox, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram απευθύνει κάλεσμα σε γυναίκες, αναζητώντας μία σύντροφο.

“Αυτήν τη στιγμή αναζητώ φίλη. Παρακαλώ υποβάλετε αιτήσεις στα προσωπικά μηνύματα” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Το αίτημά της είχε αμέσως ανταπόκριση με αρκετές ενδιαφερόμενες να σπεύδουν να σχολιάσουν την ανάρτησή της. Η Anna Akana, ηθοποιός,

σκηνοθέτης και μουσικός, αντέδρασε γράφοντας: “Megan, δεν μπορείς να μας δίνεις ελπίδα έτσι” ενώ η Kaitlyn Bristowe σχολίασε: “Εστάλη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Φυσικά, στην περίεργη αυτή αναζήτηση γυναίκας από τη μνηστή του, αντέδρασε ο Machine Gun Kelly. “Δεν νομίζω ότι έχεις την ικανότητα υποβολής γι’ αυτό το αίτημα” σχολίασε ο αρραβωνιαστικός της Megan Fox στην ανάρτησή της.

Η ηθοποιός είναι από καιρό ανοιχτή για τη σεξουαλική της ρευστότητα. “Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται αμφιφυλόφιλοι και κάνουν υποσυνείδητες επιλογές με βάση τις πιέσεις της κοινωνίας“, είχε πει η Fox στο Esquire στη συνέντευξή της τον Ιούνιο του 2009. “Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου για το ότι είμαι αμφιφυλόφιλη“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

“Βάζοντας το B στην #LGBTQIA για περισσότερες από δύο δεκαετίες” έγραψε στη λεζάντα μιας selfie του μήνα υπερηφάνειας πέρυσι, επιδεικνύοντας ένα μανικιούρ με ουράνιο τόξο.

Η Megan Fox γνωρίστηκε με τον Machine Gun Kelly το 2020 στα γυρίσματα του αστυνομικού τους θρίλερ Midnight in the Switchgrass. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο και ο ΜGK επιβεβαίωσε από τότε ότι ο φίλος του Pete Davidson θα είναι ένας από τους κουμπάρους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα