Βασιλιάς Κάρολος: Τιμά με τον τίτλο του “Sir” θρυλικό rocker

Ο βασιλιάς Κάρολος τιμά περισσότερες από 1.100 προσωπικότητες στην πρώτη του παραδοσιακή λίστα με τις Τιμές της Πρωτοχρονιάς ως μονάρχης.

Την Παρασκευή, τα Ανάκτορα έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα τιμών για το νέο έτος 2023, αναγνωρίζοντας εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν επιδείξει υποδειγματική υπηρεσία ή επιτεύγματα στους αντίστοιχους τομείς τους.

Στην τελευταία λίστα περιλαμβάνεται και ο θρυλικός κιθαρίστας των Queen,

Brian May, ο οποίος τιμάται με τον τίτλο του ιππότη.. Υπενθυμίζεται πως ο May συμμετείχε στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο και εμφανίστηκε με τους Queen σε ένα εκπληκτικό μουσικό αφιέρωμα προς τιμήν της βασίλισσας.

Βασιλιάς Κάρολος: Έδωσε τίτλο στην Kate Middleton που ανήκε στον πρίγκιπα William – Οι αλλαγές στη βασιλική οικογένεια

Αρκετοί αστέρες του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων μέλη των Lionesses της Αγγλίας, μπήκαν στη λίστα. Η ποδοσφαιρική ομάδα βραβεύτηκε μετά τη νίκη της στο Euro2022 το καλοκαίρι.

Η Louenna Hood, μια 38χρονη που συγκέντρωσε χιλιάδες για να βοηθήσει Ουκρανούς πρόσφυγες, αναγνωρίστηκε επίσης για τις προσπάθειές της για συγκέντρωση κεφαλαίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beak Communications (@beakcomms)

Τιμές αποδίδονται, όμως, και στους ανθρώπους των Ανακτόρων. Μεταξύ αυτών οι σύμβουλοι Jason Knauf και Sara Latham, που υπηρέτησαν ως κορυφαίοι σύμβουλοι των Ανακτόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα