Blake Lively και Ryan Reynolds: Η εντυπωσιακή επιστροφή στο κόκκινο χαλί

13:44 16/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds αδιαμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πιο stylish couples του Hollywood. Οι εμφανίσεις τους πάντοτε μας εντυπωσιάζουν και γι’ αυτό χαρήκαμε ιδιαίτερα, όταν είδαμε την επιστροφή τους στο κόκκινο χαλί. Ύστερα από μήνες απουσίας – εξαιτίας των μέτρων προστασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας – οι δυο τους επανήλθαν για την πρεμιέρα της ταινίας “Free Guy”.

Το ξέσπασμα της Blake Lively

προς τους paparazzi

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loving Haute Couture (@lovinghautecouture)

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά. Τα λαμπερά χαμόγελά που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, μας μεταδίδουν τη θετική διάθεση που έχουν οι stars. Ο Ryan Reynolds είναι ιδιαίτερα γοητευτικός, φορώντας ένα μπεζ Brunello Cucinelli κοστούμι. Το έχει συνδυάσει με ένα καρό πουκάμισο, κομψά γυαλιά οράσεως και καφέ suede παπούτσια. Το μεταξωτό τετράγωνο μαντήλι τσέπης ήταν επίσης μια ωραία πινελιά στο ντύσιμό του.

Η Blake Lively άφησε την κόρη της να την ντύσει και… τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Nation (@celebritynationglobal)

Παρόλα αυτά, ομολογούμε ότι η καλλονή σύζυγός του τράβηξε πραγματικά την προσοχή όλων μας. Συγκεκριμένα, η Blake Lively ήταν πιο glamorous από ποτέ, με μια ροζ Prabal Gurung δημιουργία. Το εξώπλατο φόρεμα έχει εντυπωσιακά cut-outs και ασημένιες λεπτομέρειες, καθιστώντας την 33χρονη ηθοποιό την πιο λαμπερή παρουσία της βραδιάς. Ολοκλήρωσε το look της με έναν sleek κότσο, mismatched ασημένια σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Το ζευγάρι λοιπόν μας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι ο ορισμός του couple goals.

Οι Justin και Hailey Bieber εμφανίστηκαν πιο elegant από ποτέ, με αέρα Hollywood!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively News (@blivelynews)

Keywords
Τυχαία Θέματα