Οι βερμούδες είναι το must-have του φθινοπώρου

10:04 16/8/2021 - Πηγή: InStyle

Οι βερμούδες αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία must-haves του καλοκαιριού. Μπορούν να συνδυαστούν με πολλά κομμάτια και προσφέρουν αβίαστα μια stylish πινελιά σε όλα τα σύνολά μας. Ωστόσο, πολλές φορές λησμονούμε το γεγονός ότι μπορούν να αξιοποιηθούν εξίσου αποτελεσματικά και κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Τα platform heels είναι με βεβαιότητα η επόμενη αγορά μας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends)

Με το σωστό styling λοιπόν οι βερμούδες μπορούν να φορεθούν και τους επόμενους μήνες. Οι αγαπημένες μας fashionistas έχουν ήδη υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση. Η Hailey Bieber για παράδειγμα ήταν ντυμένη με μια μαύρη δερμάτινη βερμούδα με ασορτί jacket, γόβες και κοντό μπλουζάκι. Επιπλέον, η Bella Hadid εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi φορώντας το trendy κοντό παντελόνι, κρεμ crop top, ροζ sneakers και λευκή Prada τσάντα.

Το date-night look της Hailey Bieber είναι το inspo που χρειαζόμασταν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella Hadid Daily (@_bellahadid.daily_)

Έχουμε παρατηρήσει επίσης το συγκεκριμένο piece σε πολλές συλλογές ποικίλων fashion brands. Τα looks στις πασαρέλες των οίκων Chloe, Alberta Ferretti, Max Mara και Celine μας έχουν τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή. Εάν λοιπόν έχετε “βαρεθεί” τα κοντά shorts, αλλά δεν είστε έτοιμες ακόμη να φορέσετε jeans και μακριά παντελόνια, οι βερμούδες είναι η ιδανική λύση. Μπορούν να συνδυαστούν τόσο για casual εμφανίσεις, όπως με oversized t-shirts και αθλητικά παπούτσια, όσο και για πιο chic looks, με κομψά πουκάμισα, σακάκια και μπότες.

Max MaraCelineAlberta FerrettiChloeΠαρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές:

Loulou Studio crinkled leather bermuda shortsFabiana Filippi tailored bermuda shortsSaint Laurent pinstripe Bermuda shortsVictoria Victoria Beckham

Bottega Veneta quilted Bermuda shorts

Keywords
Τυχαία Θέματα