Lily-Rose Depp: Η αποκάλυψη του νέου συντρόφου της

11:18 15/8/2021 - Πηγή: InStyle

Το ειδύλλιο της Lily-Rose Depp και του Timothee Chalamet φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά. Οι δυο νέοι stars του Hollywood ξεκίνησαν να είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2018 και χώρισαν τον Απρίλιο του 2020. Μολονότι έχει περάσει αρκετός καιρός από τον χωρισμό τους, τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούσαν φήμες περί αναζωπύρωσης της σχέσης τους. Το 22χρονο

μοντέλο έδωσε τέλος σε αυτές τις συζητήσεις, καθώς φαίνεται να έχει πλέον έναν νέο σύντροφο στη ζωή της.

Blake Lively και Ryan Reynolds γιόρτασαν την επέτειο του πρώτου τους ραντεβού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Rose Depp (@lilysrose_depp)

Πρόσφατα η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, εντοπίστηκε σε ραντεβού της με έναν μυστηριώδη νεαρό. Η ταυτότητα του βέβαια δεν έμεινε για πολλή ώρα κρυφή, καθώς οι εικόνες έγιναν απευθείας viral. Οι θαυμαστές της Depp λοιπόν ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τον Austin Butler. Ο 29χρονος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επερχόμενη ταινία “Elvis”. Θα κυκλοφορήσει το 2022 και πρόκειται για βιογραφικό μουσικό δράμα, σχετικό με τη ζωή του εμβληματικού τραγουδιστή Elvis Presley.

Η σημαντική δικαστική νίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Rose Depp (@lilysrose_depp)

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν στον δρόμο μαζί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Είχαν συναντηθεί με έναν φίλο τους, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε και τους άφησε να συνεχίσουν τη βόλτα μόνοι τους. Παρατηρώντας τα στιγμιότυπα, ένα πράγμα γίνεται αμέσως αντιληπτό: δεν κρύβεται ο έρωτας που υπάρχει μεταξύ τους. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη κάτι, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εικόνες “μιλούν” από μόνες τους.

Το φόρεμα της Dua Lipa συνδυάζει δύο από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler)

Keywords
Τυχαία Θέματα