Avril Lavigne: Αρραβωνιάστηκε με διάσημο καλλιτέχνη στο Παρίσι

11:41 8/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Avril Lavigne είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην πόλη του έρωτα.

Η pop/rock τραγουδίστρια βρήκε τον άντρα της ζωής της και δεν είναι άλλος από τον Modsun. Ο Αμερικανός μουσικός ονομάζεται στην πραγματικότητα Derek Ryan Smith. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα solo studio albums, τρία EPs, έξι mixtapes και τριάντα ένα singles.

Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε από μια συνεργασία, καθώς κυκλοφόρησαν μαζί το τραγούδι “Flames”. Η χημεία τους ήταν φανερή στο video clip του κομματιού και οι φήμες δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Λίγους μήνες αργότερα, απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι σε διπλό ραντεβού με τη Megan Fox και τον Machine Gun Kelly.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mod Sun (@modsun)

Από τότε έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην καθημερινή ζωή τους. Δεν κρύβουν την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και δεν διστάζουν να την εκφράσουν μέσω των social media. Η κίνηση όμως που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα, είναι το τατουάζ που έκανε ο Modsun στον λαιμό του. Ο γνωστός καλλιτέχνης ‘χτύπησε’ το όνομα της αγαπημένης του, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα τον έρωτά του.

Τώρα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να… αρραβωνιαστούν! Ύστερα από μόλις έναν χρόνο μαζί, η Avril Lavigne είπε το ‘ναι’ στον σύντροφό της. Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε στο πιο ρομαντικό μέρος του πλανήτη: το Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avril Lavigne (@avrillavigne)

“Ήταν η πιο τέλεια και ρομαντική πρόταση που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί ποτέ μου. Ήμασταν στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα μέσα σε ένα πλοίο στον Σηκουάνα. Είχαμε έναν βιολιστή, σαμπάνια και τριαντάφυλλα. Ένιωσα σαν να σταμάτησε ο χρόνος και υπήρχαμε μόνο εμείς οι δύο εκείνη τη στιγμή”, αποκάλυψε η Avril στο People.

“Έχει χαραγμένες μέσα τις λέξεις ‘Hi Icon’, γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε. Έχει επίσης το Mod + Avril”, ανέφερε η σταρ για το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς. “Ήξερα ότι είχαμε μια φοβερή σύνδεση από την αρχή, που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Βελτίωνε την κάθε μου ημέρα, ήταν σαν να γνωριζόμασταν μια αιωνιότητα. Όσο περνούσε ο καιρός, τα πράγματα γίνονταν ακόμη καλύτερα και κύλησαν πολύ φυσικά. Ανυπομονώ για όλες τις χαρούμενες στιγμές μαζί του. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο που γιορτάζει στις χαρές σου και σε στηρίζει στις δυσκολίες σου”, εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη InStyle Türkiye (@instyleturkiye)

Keywords
Τυχαία Θέματα