Η πολυτελής ζωή της Gigi & της Bella Hadid φτάνει στο τέλος της

17:00 7/4/2022 - Πηγή: InStyle

Είναι γνωστό ότι οι αδερφές Hadid έχουν μεγαλώσει μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια.

Ο Mohamed Hadid είναι ο πατέρας της Gigi, της Bella, του Anwar, της Marielle και της Alana. Χτίζοντας εντυπωσιακά κτίρια σε ολόκληρο το Beverly Hills, έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές. Αυτή η επιτυχία αποτυπωνόταν και στην περιουσία του, αφού για πολλά χρόνια ήταν εκατομμυριούχος. Τώρα, όμως, φαίνεται να περνάει μια

περίοδο παρακμής, η οποία δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα σταματήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

Ο Mohamed σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα τεράστιο ξενοδοχείο με στάβλους αλόγων, ένα ελικοδρόμιο και 11 επαύλεις στους λόφους του Los Angeles… κάθε άλλο παρά απλό το εγχείρημα του δηλαδή! Το όραμά του δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, αφού κήρυξε χρεωκοπία. Αναγκάστηκε έτσι να υποβάλλει την έκταση των 267 στρεμμάτων σε πλειστηριασμό.

Ταυτόχρονα, τελείωσε άδοξα ένα ακόμη project του. Κατεδαφίστηκε μια έπαυλη που έφτιαχνε στην περιοχή του Bel Air, λόγω έντονων παραπόνων από τους γείτονες. Δεδομένων των καταπατήσεων του Mohamed και των εγκρίσεων από την πολεοδομία που – δεν – είχε λάβει, φοβόντουσαν μήπως έπεφτε κάτι από ψηλά και διέλυε τα σπίτια τους. Γενικότερα υπάρχει η φήμη ότι παραβιάζει αρκετούς κανόνες κατά την κατασκευή των κτιρίων του. Μολονότι λαμβάνει πρόστιμα, συνεχίζει κανονικά με τις εργασίες του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

“Όταν ξεκίνησα μαζί του δεν ήταν έτσι. Γινόταν περισσότερο τολμηρός όσο έπαιρνε τα τεράστια δάνεια και ο εγωισμός του εξερράγη. Σταμάτησα να συνεργάζομαι μαζί του, όταν τρελάθηκε με την κατοικία του Strada Vecchia. Τρελάθηκε και έκανε ό,τι ήθελε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του, Russell Linch.

“Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε την πραγματική του περιουσία, γιατί εξαρτάται από το ποιος ρωτάει. Στα χαρτιά του δικαστηρίου λέει πως έχει λίγα χρήματα. Κανείς όμως δεν θα μάθει ποτέ”, πρόσθεσε ο Linch.

Ο Hadid πάντως φαίνεται πιο χαλαρός από ποτέ και κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα στα social media του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mohamedhadid. (@mohamedhadid)

Keywords
Τυχαία Θέματα