Η Amy Schumer αποκάλυψε τo αστείo που δεν της επιτράπηκε να πει στα Oscars

14:57 7/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η κωμικός και σεναριογράφος που δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, έδωσε πρόσφατα μια stand-up comedy στο Mirage Theatre του Las Vegas όπου συνέχισε να σχολιάζει τον Will Smith και το περιβόητο χαστούκι στην 94η τελετή απονομής των βραβείων Oscars, την οποία παρουσίαζε μαζί με τις Wanda Sykes και Regina Hall. Η ίδια αναφέρθηκε στον ηθοποιό ως “Ali” κατά τη διάρκεια της

performance της, που παρέπεμπε στην παλαιότερη ερμηνεία του Smith ως μποξέρ Muhammed Ali.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer

«Ένιωθα κάπως ο εαυτός μου… και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ali», είπε η Schumer στο The Hollywood Reporter. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν πραγματικά λυπηρό, και νομίζω ότι λέει τόσα πολλά για την τοξική αρρενωπότητα. Με αναστάτωσε, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να παρηγορηθούμε θα ήταν να πω τα… αστεία των Oscars που δεν μου επιτράπηκαν να πω στην τηλεόραση», εξήγησε δημοσιεύοντας ένα από αυτά που αποδείχθηκαν πολύ αμφιλεγόμενα για την τελετή και έκαναν ακόμη και την ίδια να σωπάσει – δικαίως, θα λέγαμε.

Η Amy Schumer μιλά για την αλλαγή στο σώμα της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer

Ένα αστείο αφορούσε τον ηθοποιό Alec Baldwin και τον μοιραίο πυροβολισμό στα γυρίσματα του Rust. «Don’t Look Up είναι το όνομα μιας ταινίας; Θα έλεγα καλύτερα να μην κοιτάς… κάτω από την κάννη του κυνηγετικού όπλου του Alec Baldwin», είπε η Schumer και πρόσθεσε: «Δεν μου επέτρεψαν να πω τίποτα από αυτά στα Oscars, αλλά ωστόσο μπορείς απλά να έρθεις και να χαστουκίσεις κάποιον. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη και λυπημένη. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και τις συμπαρουσιάστριές μου. Αλλά ναι, περιμένω ακόμα να φύγει το νοσηρό συναίσθημα από αυτό που όλοι είδαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα