Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ρωτήθηκε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά -Η απάντησή του

Σήμερα το πρωί (8/4), ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος άκουσε προσεχτικά το κατηγορητήριο, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης. Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, καθώς έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο, με το δικαστήριο

να το αποδεκτό το αίτημα.

Η δίκη του πιλότου θα ξεκινήσει κανονικά στις 12 Απριλίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του χθεσινού Δελτίου Ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Βάσω Παλαιού, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε λίγες ώρες πριν τη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Η απάντηση του πιλότου, σύμφωνα με το Δελτίο του Mega ήταν: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι κεντρικό σημείο της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο στις 12 Απριλίου είναι η προστασία του δικού του παιδιού, της μικρής Λυδίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3.50′:

Διαβάστε ακόμα:

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε on camera την ηλικία της και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Γιώργος Θεοφάνους: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Βίλλυ -«Είχε πολλά προβλήματα και της είχαν πει ότι δεν θα κάνει παιδιά»

Γιώργος Παπαδάκης για Γιώργο Καραϊβάζ: «Κανένας δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του έναν χρόνο μετά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα