Amy Winehouse: Νέο ορόσημο για το βίντεο “Back to Black” 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

12:57 6/10/2023 - Πηγή: InStyle

Περισσότερα από δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, η Amy Winehouse εξακολουθεί να αγαπιέται πολύ και η μουσική της να σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, απόδειξη γι’ αυτό είναι πως το μουσικό βίντεο για το single του 2007 “Back to Black” ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube, κάτι που αποτελεί εντυπωσιακό κατόρθωμα και την καθιστά μέρος

μιας ελίτ ομάδας μουσικών.

Σε σκηνοθεσία του Phil Griffin, το ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο απεικονίζει τη Winehouse να παρευρίσκεται σε μια κηδεία για ένα ειδύλλιο που έληξε άδοξα. Ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων, παρευρίσκεται στην ταφή, όπου μια ταφόπλακα γράφει “R.I.P. the Heart of Amy Winehouse”, αν και αυτή η εικόνα αφαιρέθηκε μετά τον θάνατό της το 2011, σε ηλικία 27 ετών.

Το “Back to Black” γράφηκε από τον Mark Ronson και τη Winehouse, εμπνευσμένη από την ταραγμένη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Blake Fielder-Civil, ο οποίος την είχε αφήσει για λίγο για μια πρώην σύντροφό του, δύο χρόνια πριν από τη συμφιλίωση και τον γάμο τους το 2007. Το ζευγάρι χώρισε αργότερα το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα