Britney Spears: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της – Νοσηλεύεται με βαριά λοίμωξη

09:51 6/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο αποξενωμένος πατέρας της Britney Spears, Jamie Spears, δίνει μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει το Page Six.

“Ο Jamie υποφέρει από μια σοβαρή λοίμωξη που έχει απαιτήσει χειρουργική επέμβαση”, ανέφερε πηγή. “Νοσηλεύεται εδώ και εβδομάδες σε ειδική μονάδα λοιμωδών νοσημάτων.”

Britney Spears could file a motion to put Jamie Spears under a conservatorship after

he was released from rehab and started drinking. pic.twitter.com/2KJPz7f4Rf

Britney Stan (@BritneyTheStan) October 5, 2023

Μια δεύτερη πηγή προσκείμενη στην οικογένεια πρόσθεσε ότι ο 71χρονος είναι “βαριά άρρωστος.”

Σημείωσαν, επίσης, ότι ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail που υποστηρίζει ότι ο Jamie είναι αλκοολικός και, πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης το καλοκαίρι, είναι ψευδές.

Η είδηση έρχεται αφού το TMZ ανέφερε τον Αύγουστο ότι ο Jamie είχε αρχικά νοσηλευτεί “πριν από αρκετούς μήνες” για να αντιμετωπίσει επιπλοκές που προέκυψαν από μια αντικατάσταση γόνατος στην οποία υποβλήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

BREAKING: Jamie Spears has left rehab and is now living with Jamie Lynn.

Britney is reportedly “furious” at her sister and Jamie has already started drinking again.
#JusticeForBritney pic.twitter.com/O4GkFtcnBo

Britney Stan (@BritneyTheStan) October 4, 2023

Πηγές ανέφεραν τότε στο ΤΜΖ ότι ο Jamie Spears είχε “χάσει περισσότερα από 11 κιλά” και φαινόταν “εξαιρετικά αδύνατος” ενώ “μπαινόβγαινε” στις ιατρικές εγκαταστάσεις.

Ο Jamie είχε τεθεί στο στόχαστρο από τη στιγμή που διακόπηκε το καθεστώς επιτήρησης της κόρης του, Britney Spears, τον Σεπτέμβριο του 2021, έπειτα από 13 χρόνια, μετά τους ισχυρισμούς της popstar ότι ο πατέρας της ήταν “καταχρηστικός”, ενώ είχε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών αποφάσεών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα