Πάνος Μουζουράκης για την κόρη του: «Έχει γίνει ήδη ονοματοδοσία»

Ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε για το «The Voice», το οποίο απουσιάζει φέτος από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλά και για το όνομα της νεογέννητης κόρης του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας μαζί με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους. Το ζευγάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής του και απολαμβάνει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο Πάνος Μουζουράκης
για το όνομα της κόρης του

Όσον αφορά, λοιπόν, στο «The Voice», ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως φέτος δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση, με την παραγωγή να επιθυμεί να το «ξεκουράσει» μετά από τόσες σεζόν που βρίσκεται στον αέρα. Ειδικότερα, είπε:

«Το The Voice θα το ξεκουράσουμε λίγο γιατί καλό είναι να ξεκουράζονται αυτά τα φορμάτ. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους να γίνει κι αν θα είμαστε ξανά η ομάδα που ήμασταν. Θα εκμεταλλευτώ αυτόν τον χρόνο να κάνει κάτι δημιουργικό που είχα στο μυαλό μου καιρό και δεν είχα χρόνο να κάνω».

Σχετικά με το όνομα της κόρης του, ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογήθηκε πως έχει γίνει ονοματοδοσία, όμως δεν ανέφερε το όνομα της κόρης του.

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δε θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Μητσόπουλος: Η σύντροφός του «εισέβαλε» στο πλατό του «Happy Day»

 Αθηνά Οικονομάκου: Το δείπνο με την Penelope Cruz και την Chiara Ferragni στο Λούβρο -Η νέα ταινία με τον Νίκο Μουτσινά

 Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Με απέλυσαν από δουλειά επειδή έμεινα έγκυος»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα