5+1 ανοιξιάτικες τάσεις που οι εβδομάδες μόδας ανέδειξαν για τη φετινή σεζόν

09:43 24/2/2022 - Πηγή: InStyle

Οι εβδομάδες μόδας σχεδόν ολοκληρώθηκαν και ανέδειξαν τις τάσεις του μέλλοντος. Μέσω των street style εμφανίσεων των πιο fashion girls εντοπίσαμε ποια trends θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και τι θα φορέσουμε με ευχαρίστηση.     

Instagram @leonniehanne

Πούπουλα: ξανά! Γιατί όπως και να έχει δεν τα χαρήκαμε αρκετά και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε το glam στοιχείο για τις ανοιξιάτικες και πιο παιχνιδιάρικες εμφανίσεις μας. Φτερά και πούπουλα λοιπόν, και ότι… πετάει και κελαηδάει, θα

είναι hot αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό φροντίστε να προμηθευτείτε items με το trend που τόσο λατρέψαμε.   

Instagram @modehunter

Πλατφόρμες: κι όσο πιο ψηλές τόσο το καλύτερο! Φέτος θα αναγκαστούμε να περπατήσουμε πάνω σε παπούτσια με φιάπα και να κοιτάξουμε αφ’ υψηλού. Μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτο αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο άνετα είναι τελικά αυτά τα παπούτσια.

Instagram @thestyleograph

Neon: ή φλούο, ή φωσφοριζέ. Όπως και να αποκαλέσετε τα συγκεκριμένα χρώματα, η ουσία είναι μία, θα τα φορέσουμε μανιωδώς αυτήν την άνοιξη! Τα έντονα χρώματα και δη, τα neon κατέκλυσαν τους δρόμους χαρίζοντας χαρά και στιλ, και η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρχίσει να τα εκτιμάμε λίγο παραπάνω.

Instagram @leonniehanne

Cut-out: το trend που προβλέπουμε ότι δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και γιατί να το κάνει άλλωστε. Τόσο σέξι και θηλυκή, η τάση με τα ανοίγματα κολακεύει κάθε φιγούρα και ειλικρινά πολύ χαιρόμαστε που θα επικρατήσει και φέτος.

Instagram @claireguillon

Διαφάνειες: sheer dresses, διάφανες φούστες και αποκαλυπτικά top είναι η hot τάση της άνοιξης. Η τέλεια εναλλακτική για να κάνετε layering στα looks σας ή να τα φορέσετε με εσώρουχα και να προκαλέσετε… αντιδράσεις.

Instagram @claireguillon

Extreme head accessories: τα αξεσουάρ στο κεφάλι θα φορεθούν πολύ και όσο πιο υπερβολικά είναι τόσο πιο στιλάτα θεωρούνται. Από μεταξωτά μαντήλια, light balaclavas για την άνοιξη, κλασικά καπέλα και extreme… αφτιά, ότι στολίζει το κεφάλι θεωρείται in style.

Keywords
Τυχαία Θέματα