Αναλυτικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 3

Η επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 3 έγινε σήμερα στην IFA στο Βερολίνο και η Samsung διέψευσε σχεδόν όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν για το νέο phablet. Αρχικά, η Super AMOLED οθόνη του έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών με ανάλυση Full HD. Αντίθετα, κάτω από το σασί του βρίσκονται 3 Gb RAM, ο τετραπύρινος Snapdragon

800, χρονισμένος στα 2.3 GHz στην έκδοση 4G LTE και ο οχταπύρινος Exynos, χρονισμένος στα 1.9 GHz για την έκδοση 3G. O φακός της κάμερας του αριθμεί 13 εκατομμύρια pixel και θα μπορεί να καταγράψει βίντεο σε 1080p ή 4K ανάλογα με το μοντέλο. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 3200 mAh ενώ θα έχει αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 32 ή 64 Gb. Τέλος, το S Pen βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία και αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες του, οπότε και θα περιλαμβάνεται μαζί με κάθε συσκευή. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του στην IFA:

Το Galaxy Note 3 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τις 25 Σεπτεμβρίου, εκτός από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία όπου οι πωλήσεις θα αρχίσουν τον Οκτώβριο.

Keywords
Αναζητήσεις
samsung galaxy a 3αναλυτικα, samsung note 3 χαρακτηριστικα
Τυχαία Θέματα