Sony φακοί QX10 & QX100

Θα υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, το QX10 και QX100.

Το πρώτο θα αποτελεί την οικονομική επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή, η τιμή του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα $250. Θα έρθει εξοπλισμένο με 18.2 megapixel Exmor R CMOS sensor και φακούς G της Sony με 10x οπτικό zoom. Το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 113 γραμμάρια.

Από την μεριά του το QX100 θα καταφθάσει στη τιμή των $500 (διπλάσια από το QX10) με τον υψηλής ποιότητας αισθητήρα 1.0 ιντσών 20.2

MP Exmor R CMOS, που είναι ο ίδιος με αυτόν που συναντούμε στην Cyber-shot RX100 II κάμερα. Αυτός ξεχωρίζει για τις λεπτομερείς και εξαιρετικά «χαμηλού θορύβου» φωτογραφίες σε κάθε είδους συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων αμυδρά φωτιζόμενων εσωτερικών χώρων ή νυχτερινές λήψεις. Παράλληλα εξοπλίζεται με ευρυγώνιο φακό Carl Zeiss Vario-Sonnar T με 3.6x οπτικό ζουμ και BIONZ επεξεργαστή εικόνας.

Και τα δύο αυτά αξεσουάρ υπόσχονται απροβλημάτιστη σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή smartphone, μέσω της εφαρμογής Sony PlayMemories για iOS και Android. Παράλληλα η εφαρμογή για Android είναι συμβατή από Android 3.0 Honeycomb και πάνω. Αν και δεν αναφέρεται ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος για λήψη φωτογραφιών, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη memory card slot.

Keywords
Τυχαία Θέματα