Sony Xperia Z1 με κάμερα 20,7MP

Η νέα ναυαρχίδα της Sony και ο διάδοχος του Xperia Z.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, στα πλαίσια της έκθεσης IFA 2013, η νέα ναυαρχίδα της Sony και ο διάδοχος του Xperia Z. Η συσκευή ονομάζεται

Xperia Z1 και περικλύει μέσα της όλα τα τελευταία κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Ας ξεκινήσουμε με το πιο αξιόλογο που δεν είναι άλλο από την κάμερα των 20,7MP με αισθητήρα Exmor RS και μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ for mobile. Η Sony υπόσχεται εντυπωσιακές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ θα μπορεί ο χρήστης να πραγματοποιήσει πάρα πολύ καλές λήψεις ακόμα και όταν το αντικείμενο κινείται.

Στα του επεξεργαστή, το Z1 είναι το πρώτο αμοιγώς smartphone που ενσωματώνει το τελευταίο, κορυφαίο δημιούργημα της Qualcomm, τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2,2 GHz ενώ η μνήμη RAM είναι στα 2GB. Η οθόνη του είναι 5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080p και τεχνολογία Triluminos με μηχανή X-Reality για ακόμα πιο ζωντανά χρώματα και λεπτομέρια. Είναι αδιάβροχο και συγκεκριμένα φέρει πιστωποίηση IP55 και IP58 κατά της σκόνης και του νερού. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Xperia Z και πιο βαρύ αφού κάπως έπρεπε να χωρέσουν την μπαταρία των 3000mAh οι Ιάπωνες αλλά και τον μεγάλο φακό σε τόσο λεπτό σώμα 8,5 χιλιοστών. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης, υποστηρίζει μπάντες 4G και έρχεται με Android 4.2 Jelly Bean.
Στα του software οι σημαντικότερες υπηρεσίες είναι το Info-Eye που δείχνει πληροφορίες για ό,τι βλέπει η κάμερα του κινητού και το Social Live που θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει live streaming στο Facebook ότι τραβάει η κάμερα σε πραγματικό χρόνο!
Οι χρωματισμοί που θα κυκλοφορήσει είναι μαύρο, λευκό και μωβ, το περιμένουμε στο τέλος του μήνα στην Ευρώπη χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνεται κάποια τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα