Βόμβα! Λιάγκας και Σκορδά κοιμούνται χώρια!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά κι αγαπημένα δίδυμα της τηλεόρασης, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης… Πάθαμε σοκ όταν διά στόματος Λιάγκα ακούστηκε: «Εγώ με τη Φαίη δεν κοιμόμαστε μαζί Άλλοι κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα κι εμείς ούτε τρεις φορές το χρόνο!»

Όλοι νόμιζαν ότι το ζευγάρι περνάει την καλύτερή του περίοδο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πριν από μερικές μέρες ο παρουσιαστής

είχε αποκαλύψει on air ότι ντρέπεται να φιλάει τη γυναίκα του σε δημόσιο χώρο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του πάνελ.

Τον τελευταίο καιρό η Φαίη πέφτει για ύπνο νωρίς. Το βαρύ τους πρόγραμμα δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια να κάτσουν στο σπίτι σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Ο ίδιος ο Γιώργος είπε ότι τις περισσότερες φορές τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, ενώ η Φαίη κοιμάται μαζί με το μικρό τους, τον Γιάννη.

Αυτό, πάντως, που τους επηρεάζει είναι και τα επαγγελματικά. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνουν ορισμένες μέρες δεν τους επιτρέπουν να ζήσουν τον έρωτά τους. Κι αν το άγχος και το στρες μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, τότε τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Είναι αυτό που λένε «αν σε πάρει η κατηφόρα», τότε δύσκολα τη σταματάς (εννοούν στη σχέση).

Keywords
Τυχαία Θέματα