''Το μυαλό επιβάλλεται στο σώμα'' λέει η γιατρός του Ρωμανού

Κάθε μέρα και πιο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού.

Σύμφωνα με τη γιατρό που τον παρακολουθεί, Λίνα Βεργώνη, ο Νίκος Ρωμανός είναι, πια, πολύ αδύναμος και κάθε ώρα που περνάει θέτει σε κίνδυνο την ζωή του.

«Το ηθικό του παρ'όλα αυτά, παραμένει ακμαίο και η διαύγειά του είναι πλήρης. Με έχει εντυπωσιάσει πώς το μυαλό του επιβάλλεται στο σώμα του», δηλώνει η Λίνα Βεργώνη,.

Όπως δήλωσε και η γιατρός του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» Ματίνα Παγώνη, νωρίτερα το μεσημέρι ο Νίκος Ρωμανός εξετάστηκε από τον ψυχίατρο του νοσοκομείου: «Η ψυχική του κατάσταση είναι άριστη», δήλωσε σύμφωνα με το newpost.

Το μεσημέρι της Τετάρτης επισκέφτηκαν τον κρατούμενο και οι γονείς του, οι οποίοι μίλησαν αρκετή ώρα μαζί του.

Μετά από τη συζήτηση αυτή, όπως αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας, Φραγκίσκος Ραγκούσης, απέρριψαν την πρόσκληση του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, για συνάντηση.

«Προ καιρού για το ίδιο θέμα ο πατέρας του Ρωμανού είχε ζητήσει ανάλογη συνάντηση και δεν πήρε απάντηση από τον υπουργό, σήμερα δεν βρίσκει νόημα στο να γίνει κάτι τέτοιο», δηλώνει ο κ. Ραγκούσης.

Συμπληρώνει 17 μέρες απεργίας πείνας και ο Μιχαηλίδης

Στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης, συγκατρούμενος -και συγκατηγορούμενος- του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας στις 17 Νοεμβρίου σε ένδειξη συμπαράστασης.

Τον Μιχαηλίδη επισκέφτηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης η Λίνα Βεργοπούλου, καθώς, όπως λέειt: «και η δική του κατάσταση μας απασχολεί, είναι ήδη πολλές ημέρες σε απεργία πείνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα