Ψυχολογικό θρίλερ με θέμα το θάνατο ενός βρέφους σε μοναστήρι

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο έργο «Η Αγνή του Θεού» παρουσιάζεται στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ (Αλκμήνης 8, Γκάζι), κάθε Τετάρτη & Πέμπτη (από 21 Ιανουαρίου 2015 έως 2 Απριλίου 2015) σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κοντούλη. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με τον μοναδικό λόγο του John Pielmeier, όπου όλοι οι ύποπτοι είναι ντυμένοι με μαύρο και άσπρο και τα γεγονότα οδηγούν σε αναπάντεχες αποκαλύψεις.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένα μοναστήρι. Η Αγνή. Ένα νεκρό μωρό πνιγμένο με

τον ομφάλιο λώρο. Κι η ψυχίατρος Μάρθα Λίβινγκστοουν διορισμένη από το δικαστήριο, καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια αυτή πράξη, έχοντας ν’ αντιμετωπίσει, όχι μόνο την ιδιαίτερη προσωπικότητα της Αγνής, η οποία πιστεύει πως όλα είναι μια σκευωρία της αστυνομίας αλλά και την επιβλητική Ηγουμένη Μύριαμ Ρουθ, η οποία προσπαθεί να εμποδίσει την ψυχίατρο να «παίξει» με το μυαλό της Αγνής, καθώς δεν εγκρίνει την επιστήμη της ψυχιατρικής. Οι ερωτήσεις εξουσιάζουν: πώς η Αγνή έμεινε έγκυος δεδομένου ότι δεν συνάντησε κανέναν άντρα όσο καιρό βρίσκεται έγκλειστη στο μοναστήρι; Συνειδητοποιεί πώς μένει κανείς έγκυος; Σκότωσε όντως η ίδια το νεογέννητο; Την βοήθησε κάποιος να διαπράξει το έγκλημα; Η Ηγουμένη Μύριαμ θέτει την πιθανότητα μιας άμωμου σύλληψης – ένα θαύμα του Θεού. Είναι η Αγνή αγία ή απλά μια βασανισμένη ψυχή λόγω της κακοποίησης που δέχτηκε από τη μητέρα της;

Παίζουν: Άννα – Μαρία Στεφαδούρου (Δόκτωρ Μάρθα Λιβινγκστόουν), Ασπασία Μίχου (Ηγουμένη Μύριαμ Ρουθ), Αλεξάνδρα Μαρθαλαμάκη (Αγνή)

Θέατρο Αλκμήνη: Αλκμήνης 8, Γκάζι (μετρό Κεραμικός) - 210 3428650 (μετά τις 6:00 μ.μ.) & 6937425294

Πρεμιέρα: 21 Ιανουαρίου 2015
Παραστάσεις: Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15
Εισιτήρια: €12, €8 (μειωμένο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναλυτικά όλες οι υποφηφιότητες των φετινών Όσκαρ

Τέσσερα ελληνικά ναυάγια γίνονται υποβρύχια μουσεία

5 διπλές προσκλήσεις για την κωμωδία "Μου λες Αλήθεια;"

5 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό "Ο Αυγερινός και η Πούλια"

Οι εκλογές "έδιωξαν" τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ από την Αθήνα

Βίντεο 2 λεπτών δείχνει πως χτίστηκε η Ακρόπολη

Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο το δαχτυλίδι του Θησέα

Ετοιμάζεται ψηφιακό Μουσείο για τον Μέγα Αλέξανδρο

Keywords
Τυχαία Θέματα