Με Φενέρ και Ζαλγκίρις σε Κωνσταντινούπολη και ΟΑΚΑ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Σε Κωνσταντινούπολη και ΟΑΚΑ συνεχίζουν απόψε τη «μάχη» της Ευρωλίγκας οι δύο «αιώνιοι» με τον Ολυμπμιακό να αντιμετωπίζει στις 20:00 την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Νίκου Ζήση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ στις 21:45 τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τον 5ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν να γυρίσουν με το «διπλό» την Πόλη

ο Ολυμπιακός, να συνεχίσει στην κορυφή, όπου παραμένουν αήττητες, εκτός του Ολυμπιακού, και οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές.

Το θετικό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως ο Γιώργος Πρίντεζης γίνεται όλο και καλύτερος μετά τη δίμηνη αποχή του, ενώ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και χθες προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό σε οκτώ εντός έδρας αγώνες με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ο μετρά ισάριθμες νίκες και αυτό το σερί θέλει να συνεχίσει απόψε. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε χθες τους Νίκο Παππά και Έι Τζέι Σλότερ να γυμνάζονται κανονικά, γεγονός που του «λύνει» τα χέρια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, ο οποίος ήταν μέλος του Παναθηναϊκού, όταν κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας το 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα