Διακοπές στα Χανιά: Τι δεν πρέπει να χάσετε

Διακοπές στα Χανιά σημαίνει να μην ξέρετε ποιο αξιοθέατο να επισκεφθείτε πρώτο, σε ποια παραλία να απολαύσετε τις βουτιές σας, ποιο φαράγγι να διαβείτε και ποιο μνημείο να φωτογραφήσετε! Πρόκειται για μια από τις πιο «προικισμένες» από την φύση και τον άνθρωπο περιοχές της Ελλάδας, με μνημεία που καλύπτουν την ιστορία της διαχρονικά, και που διατηρούνται σε εξαιρετική

κατάσταση, δημιουργώντας έναν πολύ ιδιαίτερο «αέρα» στην ατμόσφαιρα για τους λάτρεις των ιστορικών αναδρομών και όχι μόνο.

Παράλληλα, κατά τις διακοπές του στα Χανιά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας, με σμαραγδένια ή καταγάλανα νερά, με άμμο σε όλες τις αποχρώσεις ή με κάτασπρα βότσαλα, αλλά και να ανακαλύψει κρυμμένους παραδείσους που περιμένουν ακόμα νέους εξερευνητές. Είναι δε παραπάνω από βέβαιο πως στα χωριά των Χανίων, είτε στην ενδοχώρα, είτε στις ακτές, θα απολαύσει την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, με έμφαση στις κρητικές νοστιμιές, τη ρακή και την μουσική.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο terrabook.com

Keywords
Αναζητήσεις
diakopes sta chania
Τυχαία Θέματα