Όταν ο Ομπάμα έκανε Like στο πιο ερωτικό κορμί της Αργεντινής (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Celeste González είναι μια τυχερή 28χρονη έγινε το κορίτσι για τον μήνα για το τεύχος που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο στο Playboy Αργεντινής. Από εκεί και πέρα, το μοντέλο από την Αργεντινή έχει λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά μετά από αυτή την φωτογράφιση.

Έτσι, το καλοκαίρι, την ζήτησαν να παίξει σε διάφορες παραγωγές στο θέατρο, αλλά αποφάσισε να μην δεχθεί για να περνάει περισσότερο χρόνο με την κόρη της.

«Υπάρχουν προτάσεις όλη την ώρα. Αλλά είμαι μητέρα ενός κοριτσιού τριών ετών και σε αυτή την ηλικία το παιδί θα με χρειαστεί όλη την ώρα. Προτάσεις για δουλειά έπρεπε να παραμεριστούν, γιατί η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου», είπε και ομολόγησε ότι στην αρχή όταν έφτασε στο Μπουένος Άιρες για δουλειά αντιμετώπισε το πρόβλημα της εξαπάτησης με επαγγελματικά ψέματα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Celeste González είναι χορεύτρια (δουλεύει 14 χρόνια στο χορό), είναι όμως και τραγουδίστρια. Για κάποιο χρονικό διάστημα εργαζόταν για το Playboy TV για να λάβει στο τέλος αυτή την πρόκληση να το κορίτσι του μήνα.

Τέλος, για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο κύρος σε αυτή την φωτογράφιση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Celeste González ανέβασε τις μετοχές της όταν διέρρευσε στα social media ότι την την ακολουθεί στο Twetter ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπάρακ Ομπάμα.

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Δείτε τι φωτο ανεβάζει στο twitter.com και δείτε τη και στο facebook.com

Δείτε το Video και τις φωτογραφίες:

Θα πρέπει ακόμα να δείτε:

Όλα τα «καυτά» sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα