Οι τρεις "γαλάζιοι" σωματοφύλακες του Καραπαναγιωτίδη

Παρά το γεγονός ότι λόγω της πλούσιας εμπειρίας του στα αυτοδιοικητικά δέχεται πιέσεις να παραμείνει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Νομάρχης Ημαθίας τελικά όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην πόλη του ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας. Σχεδόν το αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του και το όνομά του ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για την διεκδίκηση του Δήμου Βέροιας. Τώρα, που βρισκόμαστε πριν από την τελική ευθεία ο Καραπαναγιωτίδης μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του και ακούγεται ότι ήδη οργανώνεται ετοιμάζοντας τον πολιτικό «στρατό»

του. Μια δημοσκόπηση μάλιστα που υπάρχει για το δήμο της Βέροιας τον έχει ενθαρρύνει ιδιαίτερα, αφού τον εμφανίζει μπροστά και με διαφορά από τους υπόλοιπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραπαναγιωτίδης, πολιτευτής της Ν.Δ., ξέρει καλά τα θέματα της αυτοδιοίκησης, λόγω της εμπειρίας του ως Νομάρχης και μπορεί η Ν.Δ. να μην δώσει χρίσματα, αλλά φαίνεται ότι θα έχει σίγουρα τη στήριξη των Ημαθιωτών βουλευτών της Ν.Δ. αφού Μπατσαρά, Τσαβδαρίδης και Βεζυρόπουλος υπήρξαν αντινομάρχες κατά την θητεία του.

Οργανωμένα πράγματα στην Ημαθία!

Keywords
Τυχαία Θέματα