Κόλαση το βράδυ στη Βουλή

Στη Βουλή στρέφονται από το απόγευμα και μετά τα φώτα του ενδιαφέροντος. Κι αυτό γιατί λίγο μετά τις 10 το βράδυ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει η ψηφοφορία για τις τροπολογίες που αφορούν στην αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή, η τροπολογία για την ΕΡΤ αλλά

και η τροπολογία Αρβανιτόπουλου που προβλέπει αργία για όποιον υπάλληλο δεν συμπληρώσει τα στοιχεία του στην απογραφή. Προς το παρόν ονομαστική ψηφοφορία έχει ζητηθεί μόνο για τις τροπολογίες της ΕΡΤ και των διοικητικών υπαλλήλων.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο υπάρχει μικρή ανησυχία για τηντ ροπολογία που αφορά στην ΕΡΤ λόγω των διαφωνιών που έχουν εκφράσει κυρίως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και λίγοι νεοδημοκράτες για τον χειρισμό της όλης υπόθεσης. Από εκεί και έπειτα με δεδομένες τις διαφωνίες που έχουν διατυπωθεί στις τάξει του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου κλπ) για την τροπολογία που αφορά στην αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα που σχετίζονται με εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις στη Νέα ΔΗμοκρατία δεν λείπουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ίσως θα έπρεπε η Νέα Δημοκρατία να προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία για τη συγκεκριμένη τροπολογία ώστε να αναδείξει φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που θα έλεγαν "ΟΧΙ".

Μέσα σε όλα αυτά λίγο νωρίτερα συνεδριάζει και πάλι η Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία θα εξετάσει αιτήματα για άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια με την κατηγορία της οπλοκατοχής που προέκυψε όταν προσπάθησε να περάσει σφαίρα στον κρατούμενο σύζυγό της , Στάθη Μπούκουρα, Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα