Προσχώρηση στο ΛΑΟΣ από τη ΝΔ

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στα δεξιά της ΝΔ και απ'ότι φαίνεται υπάρχουν εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό το κόμμα του Καρατζαφέρη προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει ένα στέλεχος της ΝΔ στις τάξεις της παράταξης του. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

"Άλλη μια πολύ σημαντική προσχώρηση: Εντάσσεται στον ΛΑ.Ο.Σ. ένας από τους δυναμικότερους νέους επιχειρηματίες της χώρας

Ανήκει στην δυναμική γενιά των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που αρνούνται να εγκαταλείψουν την πατρίδα μας

και διατηρούν εδώ τις μονάδες παραγωγής που έχουν, αγωνιζόμενοι να στηρίξουν την Ελληνική οικονομία: ο λόγος για τον νέο Έλληνα επιχειρηματία Γ. Αδαμόπουλο, ο οποίος μετά από πορεία ετών μέσα από τις τάξεις της ΝΔ, αποφάσισε να προσχωρήσει στον ΛΑ.Ο.Σ. και συνάντησε τον Πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.

Ο Γ Αδαμόπουλος έχει δύο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής πλαστικών και ειδών συσκευασίας της Ελλάδας και συνεργάζεται επί χρόνια με κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών και αντηλιακών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. καλωσόρισε τον Γ. Αδαμόπουλο στον ΛΑ.Ο.Σ. και τόνισε ότι “αποτελεί κόσμημα της Ελληνικής οικονομίας και παράδειγμα για όλους αφού επιμένει να μένει και να παλεύει στην Ελλάδα , παρά την αλλοπρόσαλλη οικονομική πολιτική και την περιρρέουσα ασχετοσύνη μιας κρατικής μηχανής που ταλαιπωρεί όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι σε αυτόν τον τόπο"

Keywords
Τυχαία Θέματα