Βάνα Μπάρμπα: «Έχω να δω τον πατέρα της κόρης μου 6 χρόνια…»

17:27 10/12/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός μίλησε στην 17χρονη κόρη της, Φαίδρα, και πόσο την άλλαξε η μητρότητα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον πατέρα της κόρης της, τον οποίο έχει να δει 6 χρόνια.

«Τού είμαι ευγνώμων για το παιδι και θα πρέπει να πάψουμε να είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Έχω να τον δω 6 χρόνια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει τα Χριστούγεννα

και να είμαστε μαζί με το παιδί, και με τα δικά του παιδιά, να είμαστε όλοι γεμάτοι αγάπη», δήλωσε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έρθει κανείς να τής μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν.

«Εντάξει, επέλεξε να φύγει. Πολλοί μπαμπάδες το κάνουν αυτό. Στην Ελλάδα είναι κάτι τραγικό. Όμως, τον ευχαριστώ που μου χάρισε ένα παιδί. Και δεν θα επιτρέψω ποτέ στην κόρη μου και σε κανέναν να μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν, ποτέ!» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει η κόρη της με τον πατέρα της:

«Η Φαίδρα έχει να τον δει αρκετά χρόνια, έχει έναν πόνο μέσα της. Βέβαια, και ο ίδιος δεν μου συγχωρεί τη δημοσιοποίηση με τον θυμό που είχα. Αλλά η αγάπη τα σβήνει όλα, για ποιο λόγο όλο αυτό; Εγώ δεν ζήτησα ποτέ χρήματα, δεν είπα θέλω διατροφή. Έδειξα μια γενναιοδωρία σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο που ζήτησα είναι τη μυρωδιά του πατέρα. Γιατί το στερείς;  Ποιον τιμωρείς; Μια γυναίκα που δεν σου ζητάει χρήματα; Που δεν σου ζήτησε ποτέ τίποτα;! Είναι λίγο άδικο. Και τι φταίνε τα παιδιά; Έχει κάνει καινούρια οικογένεια, θέλω να είναι ευτυχισμένοι, γεμάτοι αγάπη, αλλά δεν θα συγχωρήσω αυτό που τραβάω στην εφηβεία».

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα η Βάνα Μπάρμπα:


Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάνα Μπάρμπα, Έχω, 6 …,vana barba, echo, 6 …