Τιμοτέ Σαλαμέ: Βρέθηκε σε κοινή παρέα με Κάνιε Γουέστ-Κιμ Καρντάσιαν και ενθουσιάστηκε τόσο που έστελνε μηνύματα σε φίλους του

15:26 10/12/2019 - Πηγή: People

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ βιώνει την απόλυτη δόξα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δείχνει να το διαχειρίζεται καλά και να μένει προσηλωμένος στη δουλειά του. Γι΄αυτό άλλωστε τον βλέπουμε διαρκώς σε κινηματογραφικές παραγωγές. Η διαχείρισή του όμως σε ένα δείπνο που είχε με τον Κάνιε Γουέστ και την Κιμ Καρντάσιαν δεν θα λέγαμε ότι ήταν το ίδιο διακριτική και συγκρατημένη.

Ο Σαλαμέ έχει εκδηλώσει στο παρελθόν την αγάπη του για τον ράπερ Kid Cudi

και με κάποιον τρόπο εκείνος τον προσέγγισε και έγιναν φίλοι. Έτσι, τα 35α γενέθλια του ράπερ, ο Σαλαμέ ήταν καλεσμένος στο εστιατόριο που τα διοργάνωσε. Όπως περιγράφει στον Τζίμι Φάλον, όταν πήγε ήταν εκείνος με τον Cudi και τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον. Όμως υπήρχαν και μερικές άδειες καρέκλες. Λίγο μετά, γύριζε το βλέμμα του και έβλεπε τον Κάνιε και την Κιμ να μπαίνουν στο εστιατόριο και τον κόσμο να κάνει σαματά. Ε, δεν θέλει και πολύ να τρελαθεί από ενθουσιασμό κάποιος.

«Σε αυτή τη φωτογραφία είμαστε στο πίσω μέρος του εστιατορίου, σε πιο προσωπικό χώρο. Για μένα ήταν ήδη σουρεάλ που έτρωγα με τον Kid Cudi. Όταν είδα τον Κάνιε και την Κιμ έτρεξα στο μπάνιο και έστελνα μηνύματα σε φίλους μου ρωτώντας τους «το αξίζω όλο αυτό;». Ένας μου απάντησε «ο 16χρονος εαυτός σου θα σε χαστούκιζε τώρα, γύριζε πίσω»».


Ο Τιμοτέ Σαλαμέ εμφανίστηκε φέτος στις ταινίες The King και Little Women και ετοιμάζεται για να δώσει το παρών στα μεγάλα βραβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα