Τζώρτζια Γεωργίου: «Όταν κόπηκε η Ελληνοφρένεια με συντηρούσαν για δύο μήνες οι γονείς μου»

16:05 24/11/2019 - Πηγή: People

Μιλάει γρήγορα, κουνάει ταυτόχρονα τα χέρια, ενώ η ζωηράδα στο βλέμμα της σε μαγνητίζει. Η Τζώρτζια Γεωργίου είναι από τις γυναίκες που σίγουρα οι φίλοι της θα τη συμβούλευαν να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αν δεν το είχε πράξει από μόνη της. Όπως παραδέχεται, αυτό ήταν ένα από τα παιδικά της όνειρα, που σπάνια επικοινωνούσε. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό, ενώ μετά το πέρας των μαθητικών της χρόνων ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. «Πέρασα στο τμήμα της Ψυχολογίας. Μέσα μου βέβαια ήξερα από μικρή ότι ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Η μαμά μου θυμάται κάτι πολύ αστείο από τα παιδικά μου χρόνια. Μια μέρα τής είπα ότι θέλω να μπω στην τηλεόραση και όταν με ρώτησε τι εννοώ, απάντησα “Τίποτα, να στέκομαι από πίσω και να φαίνομαι μπροστά”» δηλώνει στο People.


«Οι γονείς μου πάντα με προσγείωναν»

Δεν ένιωθε σίγουρη για την επιλογή της, ωστόσο είχε πάρει την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ψυχολογία, ακόμα κι αν δεν θα εργαζόταν ποτέ στον κλάδο της ψυχικής υγείας. Τόνιζε συχνά στη μητέρα της την επιθυμία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, με εκείνη να της απαντά: «Αμάν πια! Ποια νομίζεις ότι είσαι; Η Μενεγάκη;».

Αξιολογώντας σήμερα τη συμπεριφορά της οικογένειάς της εξηγεί: «Οι γονείς μου πάντα με προσγείωναν. Αυτό είναι κάτι που με βοήθησε πολύ στη ζωή μου. Θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν με ενδιέφερε μόνο το κομμάτι μπροστά από τις κάμερες, αλλά αγαπώ και τη δουλειά που γίνεται πίσω». Η πρώτη της δουλειά ήταν στον Alpha το καλοκαίρι του 2014.

Πώς πέρασε όμως από τα φοιτητικά έδρανα στη μικρή οθόνη; «Είχα μια σχέση όταν ήμουν φοιτήτρια. Τους πρώτους μήνες λοιπόν του είχα εκμυστηρευτεί ότι θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Τότε μου είχε πει “Τι περιμένεις; Να έρθουν να σου χτυπήσουν την πόρτα και να σου πουν τι ωραία που είσαι, έλα να δοκιμάσεις;”. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το είχα ψάξει καθόλου μόνη μου. Χωρίς εγώ να το γνωρίζω, λοιπόν, εκείνος έψαχνε στο Διαδίκτυο και μια μέρα μου έστειλε ένα link που έλεγε ότι ο Alpha κάνει ανοιχτό casting και ψάχνει παρουσιαστές να πλαισιώσουν μια καλοκαιρινή εκπομπή που τότε παρουσίαζαν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου. Η εκπομπή λεγόταν Καλοκαίρι Παντού και το casting έγινε από τη Ζήνα Κουτσελίνη. Θέλω να σου πω ότι παρόλο που έχουμε χωρίσει με το παιδί, αν δεν ήταν εκείνος, ίσως να μην είχα καταφέρει να μπω στον χώρο της τηλεόρασης» θυμάται και συνεχίζει:

«Με πήραν, λοιπόν, στην εκπομπή. Όταν ολοκληρώθηκε, μου πρότειναν να κάνω τις τηλεπωλήσεις, το TV Mall. Παράλληλα, όμως, έψαχναν να βρουν κοπέλα για την εκπομπή Ελληνοφρένεια. Κάποιος από τη συντακτική ομάδα είχε την ιδέα να βρουν μια κοπέλα που να μιλάει κυπριακά. Δεδομένου λοιπόν ότι εγώ ήμουν ήδη στον Alpha, μου πρότειναν τελικά την Ελληνοφρένεια». Η συνεργασία της με τον Alpha κράτησε τριάμισι χρόνια, μέχρι που ένα βράδυ ενημερώθηκε, χωρίς προειδοποίηση, για το κόψιμο της εκπομπής. «Έμεινα δύο μήνες εκτός, κοιτούσα το ταβάνι και με συντηρούσαν οι γονείς μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν είχα κάτι άλλο να με κρατάει στην Ελλάδα πέρα από τη δουλειά. Σκεφτόμουν να τα μαζέψω όλα και να επιστρέψω στην Κύπρο. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς για να δηλώσω διαθεσιμότητα. Λίγο καιρό μετά, χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και πέρασα από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, τοOοh La La!». Στον ΣΚΑΪ παρέμεινε την πρώτη σεζόν της εκπομπής, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκε στην πρωινή παρέα του Star ως μέλος της ομάδας της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Στη Φωλιά των ΚουΚου.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή. Μου κόπηκαν τα πόδια»

Είναι από τις ευχάριστες παρουσίες στην τηλεόραση. Ωστόσο, παραδέχεται ότι πολύ πρόσφατα ένιωσε εξαιρετικά άβολα ύστερα από ένα ατόπημά της που έγινε viral. Συγκεκριμένα στην εκπομπή Η Φωλιά των ΚουΚου προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Τζώρτζια τοποθετήθηκε μετά το βίντεο λέγοντας: «Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης, είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μιας γυναίκας, το έχει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι θες να με γα&@&*ς! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγγνώμη». Η ίδια μιλώντας για το συμβάν εξομολογείται:

«Ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησα on air. Μου κόπηκαν τα πόδια, μου σηκώθηκε η τρίχα. Βλέποντας μετά το βίντεο σκεφτόμουν ότι δεν είμαι εγώ αυτή που το είπε. Τόσο πολύ είχα αποστασιοποιηθεί. Εκείνη τη στιγμή είδα την Κατερίνα να κρύβει το πρόσωπό της με τα χέρια. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πήγε στην κουζίνα, έκατσε κάτω, έβγαλε τα χέρια από το πρόσωπο και είδα ότι είχε λιώσει από τα γέλια. Προσπάθησα να το σώσω, μίλαγα γρήγορα, σαν να ήθελα να τους βγάλω όλους τρελούς. Τα παιδιά από την παραγωγή περνούσαν πίσω από τις κάμερες κρατώντας ένα μεγάλο χαρτί που έγραφε “πέρνα μετά από το λογιστήριο” και μου έκαναν πλάκα. Επειδή δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Με το που πήγαμε, λοιπόν, σε διάλειμμα με έπιασαν τα κλάματα. Η Κατερίνα και ο Κρατερός με πλησίασαν και με αγκάλιασαν. Εγώ το βίωσα τόσο έντονα, ένιωσα ντροπή, ενώ όλοι οι συνεργάτες γελούσαν. Μην κρυβόμαστε, ήταν η πραγματική μου σκέψη. Όταν σε καλεί κάποιος σπίτι στο πρώτο ραντεβού, είναι για να σε ξεμοναχιάσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Απλώς μου βγήκε η πραγματική μου σκέψη» λέει με ειλικρίνεια.

«Στα πρώτα ραντεβού είναι λες και κάνεις συνέντευξη για να σε πάρουν σε δουλειά»

Μιλώντας μαζί της αντιλαμβάνεσαι το πόσο επικοινωνιακή είναι, ενώ δύσκολα πιστεύεις ότι νιώθει άβολα στα πρώτα ραντεβού. «Γενικά είμαι πολύ συγκρατημένη και θέλω τον χρόνο μου για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Έχει τύχει να γνωρίσω κάποιον και να τρενάρω πολύ το πρώτο ραντεβού. Δεν νιώθω τόσο άνετα. Σκέφτομαι “Δηλαδή τώρα να βγω με έναν άγνωστο και να κάτσω σε ένα καφέ; Ή να πάω για ποτό; Και τι θα λέω; Να μοιράσω βιογραφικό; Τύπου πάρ’ το κι αν δεν σ’ αρέσει, πάμε πάλι στον επόμενο να μοιράσουμε βιογραφικό;”. Είναι λες και κάνεις συνέντευξη για να σε πάρουν για δουλειά. Έτσι παρομοιάζω τα πρώτα ραντεβού» εξηγεί γελώντας, ενώ μου αποκαλύπτει πως δεν διστάζει να φλερτάρει κάποιον με το βλέμμα.

Τη ρωτάω αν την έχουν απατήσει και με απόλυτη ειλικρίνεια απαντάει «ναι», ενώ μοιράζεται την ιστορία της: «Είχα σχέση με ένα παιδί με το οποίο δουλεύαμε μαζί σε ένα μαγαζί. Εκείνη την περίοδο η επιχείρηση έψαχνε κόσμο και αυτός πρότεινε μια κοπέλα να έρθει για δουλειά. Εγώ με αυτή την κοπέλα άρχισα να έρχομαι κοντά, ώσπου κάποια στιγμή πήγαμε για καφέ. Δεν ήξερε ότι εγώ είχα σχέση μαζί του. Μου είπε ότι θέλει να μου εκμυστηρευτεί κάτι και κάπως έτσι μου αποκάλυψε ότι τα έχει μαζί του, ενώ μου έκανε τα ίδια παράπονα που είχα κι εγώ από εκείνον. Έπαθα εγκεφαλικό γιατί μιλούσαμε ώρες για τον ίδιο άνθρωπο χωρίς να το ξέρουμε. Μετά από αυτό εξαφανίστηκα. Να κάτσω να ζητήσω εξηγήσεις; Όχι».

«Θέλω να προχωράω στη ζωή έχοντας τα πόδια μου στη γη και το κεφάλι μου ψηλά»

Είναι δίκαιη, συγκροτημένη και περήφανη. Ίσως αυτά είναι και τα στοιχεία που την έκαναν να απογοητευτεί όταν πήρε μέρος το 2012 στα καλλιστεία της Κύπρου και βγήκε δεύτερη. «Νιώθω ότι υπήρχε κάτι στη διαδικασία που δεν ήταν σωστό. Ενώ εμείς περάσαμε από δοκιμαστικά και ήμασταν όλες μαζί επί δύο εβδομάδες που κάναμε προετοιμασίες, ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα από το πουθενά και μας λένε ότι είναι υποψήφια, είχε μια δουλειά και δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Εμείς, ωστόσο, είχαμε περάσει από πολλές οντισιόν και δοκιμαστικά. Ξαφνικά, λοιπόν, έρχεται αυτή η κοπέλα, βγαίνει πρώτη και παίρνει το στέμμα. Εγώ είχα μείνει κόκαλο, δεν περίμενα να συμβεί αυτό» εξηγεί και συνεχίζει χαριτολογώντας:

«Θυμάμαι έκανα κοιλιακούς και αντί να μετράω έλεγα “για το στέμμα, για το στέμμα”. Δεν το πήρα βέβαια κι αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί πήγα για να βγω πρώτη» λέει με ειλικρίνεια. Έχοντας κατακτήσει όμως τον  τίτλο της Μις Κύπρου βρέθηκε λίγο καιρό αργότερα στην Κίνα για την παγκόσμια διοργάνωση των καλλιστείων. «Στην Κίνα έμεινα έναν μήνα, ωστόσο δεν με ένοιαξε καθόλου γιατί ήξερα ότι δεν θα έβγαινα. Γύρισα πίσω 8 κιλά συν γιατί έτρωγα πάρα πολύ. Δοκίμασα όλα τα φαγητά της Κίνας, δεν άφησα τίποτα να πέσει κάτω».

Η ψυχολογία, το μόντελινγκ το πρώτο casting, το ξαφνικό τέλος της Ελληνοφρένειας και η συνεργασία με τη Σάσα Σταμάτη αποτελούν τη διαδρομή της Τζώρτζιας προς την επιτυχία. Μια επιτυχία που για εκείνη εξαργυρώνεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. «Να σου πω την αλήθεια, νιώθω ότι υπάρχει από πάνω μου ένα συννεφάκι και βρέχει τύχη. Παράλληλα δουλεύω πολύ για το αποτέλεσμα» εξηγεί, ενώ εξομολογείται: «Θέλω να προχωράω στη ζωή έχοντας τα πόδια μου στη γη και το κεφάλι μου ψηλά».

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Πηγή: PEOPLE

Keywords
γεωργιου, γονεις, ελληνοφρενεια, μηνες, ελεονωρα μελετη, σασα σταματη, ελλαδα, people, ελενη μενεγακη, alpha, καλοκαιρι, mall, κυπρος, star, κουκου, σεφ, θες, air, ειλικρίνεια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, ελληνικο ανδρικο casting , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, βομβα mall, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, βιντεο, δουλεια, εγκεφαλικο, ζηνα, κινα, κυπρου, μητερα, ονειρα, ρωτησε, σεφ, τηλεοραση, τηλεφωνο, τυχη, ψυχολογια, alpha, people, star, ανθρωπος, βγαινει, εβδομαδες, βλεμμα, βραδυ, φαγητα, γινεται, διαδικτυο, εγινε, εδρανα, ειλικρίνεια, ειπε, υπαρχει, επιτυχια, επιθυμια, ερχεται, ζωη, ζωη μου, ιδεα, ιδια, ιδιο, θες, ιωαννιδης, καμερες, κουζινα, κυπριακα, κιλα, κουκου, κοψιμο, μαμα, μυαλο, ντροπη, ομαδα, παντα, οντισιον, παιδικα, παιδι, παιδια, παμε, παντειο, πλακα, πορτα, ραντεβου, σεζον, σιγουρα, σιγουρη, συγκεκριμενα, σωσω, σπιτι, στην κουζινα, τμημα, φοιτητρια, φωλια, ωρες, air, αγνωστο, φιλοι, γελια, κομματι, κοπελα, mall, μεινει, μελετη, μπροστα, παυλος, ποδια, σωστο, θελω να, υγειας, χερια
Τυχαία Θέματα