Η Τέιλορ Σουίφτ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το πρώην «αφεντικό» της: «Στέλνουν απειλές θανάτου για τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

12:43 24/11/2019 - Πηγή: People

Σήμερα το βράδυ θα διοργανωθούν στην Αμερικά τα American Music Awards. Εκεί θα πάρει το τιμητικό βραβείο η Τέιλορ Σουίφτ για τα περίπου 12 χρονια παρουσίας της στη μουσική βιομηχανία και τα όσα έχει προσφέρει. Γνωρίζοντας το αυτό από 3 μήνες πριν, η Σουίφτ ήθελε να φτιάξει ένα medley τραγουδιών από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα.

Όμως η δισκογραφική στην οποία ανήκουν τα πρώτα 6 άλμπουμ της της απαγόρευσε να τα χρησιμοποιήσει και να τα κάνει στην ουσία σε νέα

ηχογράφηση. Πρόκειται για μια διαδικασία πολύ συνηθισμένη στη μουσική βιομηχανία της Αμερικής, όπου οι δισκογραφικές βάζουν όρο στο συμβόλαιο δεσμεύοντας τους καλλιτέχνες να μη μπορούν να τραγουδήσουν σε νέα version τα τραγούδια τους για κάποιο διάστημα, εφόσον αυτό γίνεται έξω από τη δική τους «ομπρέλα».

Από την πρώτη στιγμη, η Σουίφτ απευθύνθηκε στο κοινό της και τους ζήτησε να ασκήσουν πίεση στον Σκοτ Μπορκέτα και τον Σκούτερ Μπράουν για να της επιτρέψουν να πει τα τραγούδια που η ίδια έχει γράψει και τραγουδήσει. Ο Μπορκέτα είναι ο άνθρωπος που την ανακάλυψε στα 15 της και ιδιοκτήτης της πρώτης δισκογραφικής της, ενώ ο Μπράουν είναι ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής που αγόρασε την αντίστοιχη του Μπορκέτα και τα δικαιώματα για τους δίσκους της Σουίφτ.

«Σκάσε και να είσαι καλό κορίτσι» – Το tweet της Taylor Swift για τη διαφωνία με τους πρώην μάνατζέρ της που έγινε viral

Μια τραγουδίστρια με τόσο φανατικό κοινό έχει σαφώς πολύ μεγαλύτερη δύναμη φωνής από τους δύο. Το κοινό της όμως δεν είναι ελεγχόμενο. Είναι ανεξέλεγκτο. Και εξαιτίας αυτού, ο Μπράουν έγινε αποδέκτης άπειρων μηνυμάτων στα social media, με κάποια να είναι τρομακτικά, αφού απειλούσαν ευθέως τη γυναίκα και τα παιδιά του. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τους συνεργάτες του.

Γι΄αυτό ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στην Τέιλορ Σουίφτ για να τα βρουν. Αποκαλύπτει μάλιστα πως επιχείρησε πολλές φορές στο παρελθόν να έρθει σε επαφή μαζί της για να βρουν ένα κοινό έδαφος, αλλά δεν του σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο, ούτε πήρε απάντηση από τους μάνατζερ της.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο διχόνοια, όπου οι άνθρωποι επιλέγουν να γράψουν στα social media, αντί να λύσουν τις διαφορές τους κατά πρόσωπο, αρνούμε να συμμετέχω. […] Μου δίνεται η εντύπωση πως δεν θες να τελειώσει εδώ η όποια διαμάχη» έγραψε μεταξύ άλλων ο Μπράουν.

View this post on Instagram

@taylorswift

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on Nov 22, 2019 at 12:09am PST

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Σουίφτ σήμερα το βράδυ κατά το performance της στα αμερικανικά βραβεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέιλορ Σουίφτ, Αιόλου, Στέλνουν,teilor souift, aiolou, stelnoun