Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαι ένα παιδί από την επαρχία και καμαρώνω. Αν μ’ έχει σώσει κάτι είναι αυτό»

12:03 24/11/2019 - Πηγή: People

Απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Οι βιτρίνες των καταστημάτων αλλά και πολλοί δρόμοι της πρωτεύουσας έχουν ήδη στολιστεί, μια και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η γιορτινή διάθεση είναι το ιδανικό warm up που απαιτεί η περίοδος που διανύουμε. Με αυτή τη ζεστή διάθεση με υποδέχτηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος ήδη είχε βάλει στο τραπέζι του σαλονιού γλυκύσματα και σάντουιτς. «Πάω να σου φτιάξω καφέ φίλτρου» μου είπε

και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα.

Είχα, λοιπόν, λίγο χρόνο και την ευκαιρία να επεξεργαστώ το σαλόνι του σπιτιού του: Δύο αναπαυτικοί βελούδινοι καναπέδες, ένα μεγάλο coffee table με λιχουδιές και ακριβώς δίπλα μου, σε ένα μικρό τραπεζάκι το βιβλίο Οι Μίμοι του Ηρώνδα, βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό. Ένα ωραίο και ζεστό σπίτι, στο οποίο ο Τάκης φροντίζει τους λίγους και εκλεκτούς φίλους που έχει. «Η τηλεόραση, η έκθεση και τα φώτα είναι ανθρωποφάγα. Οπότε έχω ανάγκη να χαλαρώνω στο σπίτι μου και να αποσυμπιέζομαι από την απαιτητική καθημερινότητα. Είμαι σπιτόγατος. Με ηρεμεί πάρα πολύ να μαγειρεύω, αλλά και να πλένω τα πιάτα. Όταν πλένω πιάτα, παίρνω τις μεγαλύτερες αποφάσεις για τη ζωή μου, τις σχέσεις μου, όπως επίσης σκέφτομαι τα κείμενα για παραστάσεις μου» εξομολογείται στο People.

«Δεν είμαι ο μάγκας που δεν πέρασε ποτέ δύσκολα»

Οι φιλίες του λίγες και επιλεκτικές. «Έχω ελάχιστους φίλους από τον χώρο. Οι περισσότεροι είναι από την Πάτρα. Από την άλλη, είμαι ανοιχτός σε νέες φιλίες και έχει συμβεί να γνωρίσω ανθρώπους στην πορεία της ζωής μου με τους οποίους θα υπάρχει μια πολύ γλυκιά και αμφίδρομη σχέση. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και ευλογημένο που έχω καλούς φίλους. Είναι η περιουσία μου».

Αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι ελάχιστοι φίλοι που έχει κάνει από τον χώρο του θεάματος. «Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος είναι άνθρωποι που αγαπάω πολύ και τους γνώρισα μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι με τους φίλους σου πράγματα που είναι σαν αγκάθια. Να έχεις έναν φίλο που θα πάρει αυτό το αγκάθι και θα το πετάξει. Όλοι μας έχουμε αγκάθια και θεωρώ πως όλοι έχουμε περάσει ζόρια. Δεν είμαι ο μάγκας που δεν πέρασε ποτέ δύσκολα. Έχω δώσει μάχες που μου βγάζω το καπέλο, αλλά θέλω να τα κρατήσω για μένα. Επειδή, όμως, δεν μου αρέσει η μιζέρια και η κλάψα, έχω περάσει μια εικόνα ότι δεν με έχει αγγίξει τίποτα. Με ενοχλεί που έχει γίνει πια μόδα να χρησιμοποιούμε τόσο εύκολα τη λέξη bullying. Είναι ελεεινό. Υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζω που βγήκε δημόσια να κλαφτεί για πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και δεν είναι αλήθεια, μόνο και μόνο για να απασχολήσει τα media. Είναι θλιβερό» παραδέχεται.

Όπως επίσης παραδέχεται πως έχει κάνει κι εκείνος λάθη. «Με το πέρασμα των ετών κατάλαβα πως η ζωή μας δεν είναι ένα ατέλειωτο πάρτι, αλλά πως ήρθαμε εδώ για να εκπαιδευτούμε. Το λάθος που έκανα στο παρελθόν ήταν πως ήθελα η καθημερινότητά μου να είναι ένα πάρτι στο οποίο θα είναι πάντα καλοκαίρι. Ο άνθρωπος, όμως, είναι σαν τις εποχές. Έχει και τη σκοτεινιά. Μόλις αποδέχτηκα την κατάσταση, απελευθερώθηκα».

«Όλα όσα πέρασα στον στρατό πρέπει να τα γράψω σε βιβλίο»

Η «εκπαίδευση» του Τάκη σε αυτή τη ζωή ξεκίνησε πολύ νωρίς, από την εποχή που ζούσε ακόμα στην Πάτρα. «Ήρθα αντιμέτωπος με ανθρώπους που άρχισαν να με πειράζουν για διάφορους λόγους. Πιτσιρικάς ήμουν αθλητής στην ενόργανη γυμναστική. Οι μύες των ποδιών μου ήταν πολύ γυμνασμένοι, με αποτέλεσμα όταν φοράω παντελόνια στο σχολείο, τα πόδια μου να είναι τούμπανο. Εκεί ξεκίνησαν οι συμμαθητές μου να με λένε χοντρό. Δεν μασούσα, όμως. Ο αθλητισμός με έμαθε να δέχομαι την κριτική και να προσέχω τις ατέλειές μου. Η πειθαρχία και η παιδεία που πήρα από την περίοδο που ήμουν αθλητής ήταν πολύτιμα εφόδια για τη μετέπειτα ζωή μου. Θεωρώ πως δεν θα είχα καταφέρει τίποτα αν δεν με είχε βάλει προηγουμένως ο πατέρας μου στον αθλητισμό με τον στίβο και την ενόργανη γυμναστική. Το είδωλό μου ήταν η Νάντια Κομανέτσι. Ακόμα και σήμερα έχω στο καμαρίνι μου μια φωτογραφία της και μόλις είμαι στα down μου βάζω ένα συγκεκριμένο βιντεάκι της στο YouTube και παίρνω αμέσως δυνάμεις» εξομολογείται.

Κάποια στιγμή και ύστερα από ένα τυχαίο περιστατικό, μεταπηδά από τον αθλητισμό στην κομμωτική. «Δεν ήθελα ποτέ να γίνω κομμωτής. Απλώς ένα απόγευμα βρέθηκα σε ένα κομμωτήριο με την αδελφή μου για να κουρευτεί. Έβλεπα τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε η κομμώτρια το ψαλίδι και την κούρευε και ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ. Από εκείνη την ημέρα και μετά έπιασα το ψαλίδι και κούρευα όλη μου την οικογένεια. Σιγά σιγά, ξεκίνησα να εργάζομαι, να βγάζω χρήματα, με αποτέλεσμα να μη ζητάω λεφτά από τους γονείς μου. Ακόμα και στον στρατό, μόλις έβγαινα με άδειες, πήγαινα κατευθείαν στην Πάτρα για να κουρέψω τις πελάτισσές μου».

Ο Τάκης παρουσιάστηκε στο Χαϊδάρι και με την ειδικότητα του διαβιβαστή υπηρέτησε στα Γιάννενα, στο Σιδηρόκαστρο και στο Σουφλί. «Νομίζω πως όλα όσα πέρασα στον στρατό πρέπει να τα γράψω σε βιβλίο, τύπου Ο Τάκης στο Πεζικό! Πέρασα καταπληκτικά και συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους. Με τον λοχαγό μου μιλάμε ακόμα και σήμερα. Όποτε τον ακούω συγκινούμαι. Ύστερα από τον αθλητισμό, ο στρατός ήταν ακόμα ένα μεγάλο σχολείο» παραδέχεται.

«Στη ζωή μου είμαι ιδιαίτερα ντροπαλός και επιφυλακτικός»

Τελειώνοντας από τον στρατό, επιστρέφει κανονικά στην Πάτρα και στα καθήκοντα του κομμωτή, ενώ η αφορμή για να έρθει στην Αθήνα ακούει στο όνομα Ρούλα Κορομηλά. «Η αλήθεια είναι πως τελειώνοντας από τον στρατό, ήθελα να δώσω εξετάσεις σε κάποια δραματική σχολή για να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου, όμως, μου είχαν μια έκπληξη: Ένα πλήρως εξοπλισμένο κομμωτήριο στην πόλη της Πάτρας. Εκείνη την ώρα έβαλα τα κλάματα, επειδή ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Για να μη στα πολυλογώ, το κομμωτήριο όχι απλώς λειτούργησε, αλλά υπήρχαν ουρές έξω που περίμεναν για ραντεβού. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε η Ρούλα! Σκέψου τώρα την εικόνα, το κομμωτήριο να είναι γεμάτο και ξαφνικά να μπαίνει μέσα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία είναι σούπερ σταρ. Μόλις την είδε η πελάτισσα που κούρευα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα. Η Ρούλα μπήκε μέσα στο κομμωτήριο με σπασμένο πόδι και πατερίτσες. Ο Μιχάλης Ασλάνης τής είχε πει πως υπάρχει ένας τρελός στην Πάτρα που κάνει μιμήσεις. Ο λόγος που μπήκε μέσα στο κομμωτήριο ήταν για να μου προτείνει να εμφανιστώ στην εκπομπή της. Της είπα “Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου’’. Πράγματι τον ρώτησα, εκείνος μου είπε πως δεν έχω να χάσω κάτι και από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα.

Ήμουν τυχερός, διότι η εκπομπή της Ρούλας έσκιζε. Όταν ξεκίνησα να κάνω μιμήσεις στην τηλεόραση, πίστευα πως οι τηλεθεατές καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ένα αγόρι που κάνει τη Βουγιουκλάκη. Με σταματούσαν, όμως, και μου έλεγαν “Ξέρεις πόσα λεφτά έχασα; Στοιχημάτιζα πως ήταν η Βουγιουκλάκη και ήσουν εσύ’’. Ακόμα και σήμερα τυχαίνει να με σταματούν γι’ αυτό τον λόγο. Γενικά, αισθάνομαι περίεργα όταν μου λένε πολλά κολακευτικά λόγια. Στη ζωή μου είμαι ιδιαίτερα ντροπαλός και επιφυλακτικός. Στη σκηνή πάλι, όχι».

«Αν ζούσε η Αλίκη, θα ήμασταν κολλητοί»

Από το 1993 μέχρι σήμερα έχει μιμηθεί σπουδαίες προσωπικότητες στην Ελλάδα από τον χώρο της υποκριτικής, της πολιτικής και του τραγουδιού. Βέβαια, οι μιμήσεις που άφησαν εποχή ήταν εκείνες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Μελίνας Μερκούρη αλλά και της Μαρινέλλας. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι και ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο εμφανίζεται ως Μελίνα Μερκούρη και δίνει συνέντευξη στη Μαλβίνα Κάραλη. Μόλις του αναφέρω το όνομα της Μαλβίνας, δακρύζει. «Αυτό το πλάσμα ήταν δώρο Θεού. Την Μαλβίνα τη γνώρισα στην Πάτρα σε ένα πάρτι. Δεν ήξερα καλά καλά ποια είναι. Ήμουν ένα παιδί από την επαρχία. Αν με έχει σώσει κάτι πιστεύω πως είναι αυτό το παιδί από την επαρχία που δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου. Το λέω και το χαίρομαι: Είμαι χωριατόπαιδο και καμαρώνω γι’ αυτό. Είναι η άγκυρά μου και πάντα εκεί επιστρέφω. Έχω τις αξίες, τη συστολή και το ήθος που έχει ένα παιδί από το χωριό. Και δεν ξεχνάω ποτέ τις ρίζες μου.

Η Μαλβίνα, λοιπόν, με είδε σε εκείνο το πάρτι και μου πρότεινε να πάω στην εκπομπή της στο Seven X. Το βίντεο όπου εμφανίζομαι ως Μελίνα στην εκπομπή της Μαλβίνας είναι από τις τοπ τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. Είναι τρομακτικό το πόσο διαβασμένος ήμουν και το πόσο σωστές απαντήσεις έδινα στη Μαλβίνα. Τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το επαναλάβω αυτό. Το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο βίντεο το είχε δει και η ίδια η Μελίνα και είχε αναρωτηθεί σε συνεργάτιδές της “Μα πότε πήγα εγώ στη Μαλβίνα’’. Όταν γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική (όπου είχε πάει για το θέμα της υγείας της) είχαμε σκεφτεί με τη Φρόσω Ράλλη και τη Μανουέλα Παυλίδου ότι θα μπω στο σπίτι της και θα της κάνω έκπληξη ως Μελίνα. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε» αποκαλύπτει στο People και συνεχίζει:

«Τη Μελίνα Μερκούρη την είχα γνωρίσει για πρώτη φορά στην Πάτρα ως μαθητής γυμνασίου. Εκείνη ήταν υπουργός Πολιτισμού και είχε έρθει να δει τη μαθητική παρέλαση. Μόλις την είδα, την καψουρεύτηκα. Έπαθα εθισμό και έρωτα μαζί της. Τη δεύτερη φορά, τη συνάντησα όταν είχα πάει να δω την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο, έξω από το καμαρίνι της Αλίκης. Εκείνο το βράδυ, τη μιμήθηκα, με αγκάλιασε και μου είπε να περάσω από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η τελευταία φορά που την είδα ήταν σε ένα κάλεσμα στο ξενοδοχείο Intercontinental, για τον χορό των ηθοποιών. Τότε, βγήκα ως Στέλλα και από κάτω ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Χορν. Ζούσαν όλοι οι μύθοι της εποχής. Θυμάμαι πως σηκώθηκε η Μελίνα ενθουσιασμένη και φώναζε “Μπράβο”».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ακόμα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του. «Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν καρμική. Αγαπηθήκαμε πολύ. Την πρωτοείδα στο θέατρο. Ύστερα από χρόνια, με έφερε από την Πάτρα ο Ηλίας Ψινάκης σε ένα πάρτι του συλλέκτη Δημήτρη Πιερίδη, στη Γλυφάδα. Βγήκα από την Rolls-Royce του Ψινάκη ως Αλίκη και μόλις με είδε ο Βλάσσης Μπονάτσος, που ήταν ζευγάρι τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γύρισε και της είπε “Είναι πιο γκόμενα από σένα’’. Μετά, άρχισα να στέλνω στην Αλίκη φωτογραφίες μου από τους ρόλους που την έκανα. Θεωρώ πως αν ζούσε, θα ήμασταν κολλητοί και θα καθόμασταν με τις πιτζάμες με τις ώρες να μιλάμε στο σαλόνι».

«Έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Μαζωνάκη και δεν έλαβα ποτέ απάντηση»

Ο Τάκης μιμείται και κάνει σάτιρα. Αυτή η σάτιρα πολλές φορές έχει ενοχλήσει, κάτι που θεωρεί και ο ίδιος πως είναι φυσιολογικό. «Υπήρξαν άνθρωποι που έβγαλαν πικρία απέναντί μου. Δεν μου εξήγησαν ποτέ τον λόγο, αλλά καταλαβαίνω ότι πολλές φορές η σάτιρα χτυπάει στη ρίζα και γίνεσαι ο καθρέφτης του ανθρώπου που σατιρίζεις. Όταν ξαφνικά εγώ δείχνω κάποια στοιχεία που ο άλλος έχει κουκουλώσει και ενδεχομένως δεν του αρέσουν, θα αντιδράσει. Ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει μιμήσεις, οπότε έφαγα όλο το χαλάζι! Είναι σκληρό και πρωτόγνωρο να δεις τον εαυτό σου. Όταν, όμως, κάποιος μου δίνει υλικό, δεν μπορώ να μην το πάρω. Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι μιμήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς έχουν πληγώσει ορισμένους, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν βάλει άλλους να μου το πουν» εξηγεί.

Σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις, άφησε να εννοηθεί πως έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Αυτό που γνώριζα κι εγώ είναι πως στο παρελθόν ήταν πολύ καλοί φίλοι. Τι συνέβη τελικά ανάμεσά τους; «Ο Γιώργος είχε έρθει ως πελάτης στο κομμωτήριό μου στην Πάτρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πριν ακόμα βγάλει τον πρώτο του δίσκο. Τραγουδούσε σε ένα μαγαζί στο Λιμάνι κι έτσι γνωριστήκαμε. Τον είχα κουρέψει. Ύστερα, τον γνώρισα στη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Ασλάνη. Τον Γιώργο τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω για τη διάρκεια και τον αγώνα του. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Από ένα σημείο και μετά, ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που του έκανα. Μάλιστα, του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή, αλλά εμένα το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα και για να είμαι ειλικρινής, τα περιμένω όλα από τους ανθρώπους. Τίποτα δεν με ξαφνιάζει», αρκείται να πει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η παράσταση Ζω για Σένα είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην καριέρα μου»

Εκτός από τις παραστάσεις του, στο παρελθόν είχε παρουσιάσει και το σόου «Ζω ένα Δράμα» στο Mega, ενώ τo 2014 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του YFSF στον ΑΝΤ1. «Είχα την τιμή και την τύχη να παρουσιάζω ένα σόου στο Mega. Ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή του, απλώς εγώ δεν ήμουν αρκετά ώριμος. Δεν ήξερα πώς να με διαχειριστώ στην τηλεόραση, αλλά ούτε και το κανάλι πώς να με αξιοποιήσει ωε υλικό. Αυτό που θυμάμαι είναι τον εαυτό μου σε ένα τραπέζι συσκέψεων με τα στελέχη του καναλιού και να σκέφτομαι “Ή εγώ είμαι ηλίθιος κι εκείνοι πολύ έξυπνοι ή το αντίθετο’’. Όταν η εκπομπή έκανε νούμερα υπήρχαν χαρές και αγκαλιές. Θυμάμαι, όμως, και στιγμές που έμπαινα μέσα στο πλατό και δεν υπήρχε κανείς. Αν και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε 20 εκπομπές, κάναμε 10. Δεν κοίταζα ποτέ τα νούμερα. Αλλά δεν θα ξεχάσω τη δουλειά που έκανα για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Κοιμόμουν στο στούντιο ώστε να κάνω τα γυρίσματα και έγραφα εκεί τα κείμενά μου. Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν να γίνεται καλά η δουλειά μου», παραδέχεται.

Από την τελευταία φορά που συμμετείχε ως κριτής στο YFSF, μέχρι σήμερα, αποκαλύπτει ότι πρόσφατα του έγινε πρόταση να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Πριν από λίγους μήνες μου έγινε πρόταση από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι αλλά και εκπομπή. Αρνήθηκα και τις δύο προτάσεις, διότι δεν τα βρήκαμε στα διαδικαστικά. Όταν νιώθω ότι κάπου στενεύομαι, δεν μπορώ να λειτουργήσω» εξηγεί. Ωστόσο, η τηλεόραση είναι μια πολύ σημαντική πηγή έμπνευσης, καθώς από εκεί αντλεί υλικό για τις παραστάσεις του. «Τώρα που ετοιμάζω την παράστασή μου στο Παλλάς, τα ξεκοκαλίζω όλα. Με τα Διλήμματα της Καινούργιου τρελαίνομαι! Ειδικά τη στιγμή που βγαίνει η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον χάρτη και τη βέργα στο χέρι. Αυτό που σου περιγράφω θα είναι ένα από τα πολλά σκετς που θα δείτε στην παράσταση Ζω για Σένα στο Παλλάς» λέει γελώντας. Η παράσταση «Ζω για Σένα» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, για οκτώ μόλις παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. «Πρόκειται για την πιο όμορφη παράσταση της καριέρας μου, με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και τις περισσότερες μιμήσεις, με πολιτική, τηλεοπτική και κοινωνική σάτιρα. Μια παράσταση στην οποία θα γελάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα σκηνικά θα είναι του Γιώργου Μουρίκη και συνσκηνοθετώ μαζί με τη Σοφία Σπυράτου» λέει με καμάρι.

«Η μεγαλύτερή μου εξάρτηση είναι η αγάπη»

Στις αρχές Νοεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου. Μάλιστα η ατάκα του για τη Μελίνα Ασλανίδου πως «προκάλεσε έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά», έκανε αίσθηση και έγινε τίτλος στα ελληνικά lifestyle sites. «Η Μελίνα παίρνει υλικό από τα φαρμακεία και το δίνει μετασχηματισμένο σε μένα! Την ευχαριστώ τόσο πολύ, διότι με εμπνέει στις παραστάσεις μου. Δεν έχει τύχει να γνωριστούμε, αλλά θεωρώ πως είναι ακομπλεξάριστη και θα γελάει κι η ίδια με αυτά που λέω» λέει με χιούμορ.

Στην εκπομπή του Λούη άφησε να εννοηθεί πως κάνει κι εκείνος χρήση υαλουρονικού. «Φυσικά κι έχω κάνει. Όταν κάνεις μια δουλειά με την οποία εκτίθεσαι στη δημοσιότητα, είναι λογικό να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ειδικά στη δική μου περίπτωση που βάφομαι πολύ συχνά, εξαιτίας των μεταμφιέσεων. Βέβαια, άλλο η περιποίηση και άλλο η παραμόρφωση. Κάνω λέιζερ, μεσοθεραπείες. Μπότοξ δεν έχω κάνει, διότι θα χάσω τις εκφράσεις μου» παραδέχεται.

Μόλις σβήσουν τα φώτα, ο Τάκης πηγαίνει στο σπίτι, ξεκουράζεται και περνάει χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπά. «Η μεγαλύτερή μου εξάρτηση είναι η αγάπη. Δεν είχα ποτέ άλλες εξαρτήσεις. Πίνω ελάχιστα, δεν καπνίζω, ενώ εδώ και τρεις μήνες έχω κόψει εντελώς το κρέας. Προσέχω τον εαυτό μου και γυμνάζομαι. Αλλά και πάλι θα σου πω ότι το ελιξίριο της νεότητας είναι η αγάπη και ο έρωτας. Όσο και να τεντώσεις τη μούρη, αν έχεις ρυτίδες στην ψυχή, αυτό θα φανεί στα μάτια σου. Αν περιμένεις πως με ένα μποτοξ και ένα υαλουρονικό θα γίνεις νέος, την έχεις κάτσει τη βάρκα» λέει με ειλικρίνεια.

Μιας και μιλάμε για αγάπη και έρωτα, αναρωτιέμαι αν αισθάνεται χορτασμένος όσον αφορά την προσωπική του ζωή. «Έχω επενδύσει τόσο πολύ στην καριέρα μου, που άφησα κάπως πίσω την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές, απομακρύνθηκα από ανθρώπους που θα μπορούσα να πάρω πολλή αγάπη, διότι έπεσα με τα μούτρα στον έρωτα της δουλειάς μου. Επίσης, είχα και το άγχος μήπως έρθει κάποιος και μου το διαλύσει. Οπότε, άφηνα ελάχιστο χώρο για τον έρωτα στη ζωή μου. Δεν μετανιώνω, όμως, για τις αποφάσεις μου, διότι πήρα και τα ανάλογα μαθήματα» λέει με ειλικρίνεια. Πώς είναι τώρα στη ζωή του; «Αυτή την περίοδο δεν είμαι σε σχέση, αλλά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Πηγή: PEOPLE

Keywords
παιδι, ηλιας ψινακης, μιχαλης ασλανης, αθηνα, Χριστούγεννα, coffee, θεατρο, people, πατρα, μιζέρια, media, καλοκαιρι, μύες, συγκεκριμένο, youtube, στρατος, σταρ, ρωτήσω, ελλαδα, intercontinental, χορν, δραμα, mega, ΑΝΤ1, ηλίθιος, διλήμματα, καμάρι, night, alpha, κυπρος, lifestyle, sites, φαρμακεια, ειλικρίνεια, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.youtube.com, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, τραπεζα κυπρου, νεος παπας, βουγιουκλακη, η ζωη, παρελαση, βιντεο, το θεμα, δουλεια, ηθοποιος, θεμα, καριερα, κυπρου, μοδα, περιοδος, περιεργα, σταρ, τηλεοραση, τηλεφωνο, τρομακτικο, τυχη, υπουργειο πολιτισμου, φωτογραφιες, φωτογραφια, ψινακης, ωρα, alpha, mega, people, youtube, αγαπη, αγκυρα, αγχος, αθλητισμος, αλικη βουγιουκλακη, αμερικη, ανθρωπος, ασλανης, ασλανιδου, αφορμη, βγαινει, βιβλιο, βραδυ, γινει, γινεται, γιαννενα, γινεσαι, γκομενα, γλυφαδα, γονεις, γυρισματα, δευτερα, δυστυχως, δειτε, δηλωσεις, δικη, διλήμματα, δωσει, δωρο, εγινε, εδινα, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινης, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκφρασεις, ελλειψη, εξετασεις, εποχη, εποχες, ετων, εφυγε, ζεστη, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδια, ηλίθιος, υπηρχαν, υαλουρονικο, εικονα, καναπεδες, κεφαλαιο, κουζινα, κομμωτηριο, λαθη, λαθος, λεφτα, λειζερ, λεπτομερειες, λιχουδιες, λογια, λογο, ματια, μιζέρια, μυθοι, μηνες, μιρκα παπακωνσταντινου, μικρο, μαρια, ντροπαλος, καμάρι, ξενοδοχειο, παντα, οικογενεια, οκτω, ομορφη, ονομα, παλλας, παπακωνσταντινου, πηγη, πειθαρχια, πιατα, ψυχη, ραντεβου, ριζα, ρουλα κορομηλα, ρυτιδες, ρωτήσω, σατιρα, σιγουρος, συγκεκριμένο, σειρα, σιδηροκαστρο, σοου, σοφια, σπιτι, σουπερ, σχολειο, τζενη καρεζη, τιμη, τριτη, τιτλος, φορα, χερι, χιουμορ, χορν, ωρες, αγκαλιες, αγορι, coffee, δημητρης, εξαρτηση, εκπομπες, ελληνικα, εμφανισεις, φιλοι, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, υπουργειο, κειμενα, κρεας, lifestyle, intercontinental, media, μύες, night, πιεριδη, ποδια, sites, σκηνη, σκηνικα, ταξιδι, τυχερος, τρελος, τυχερο, θελω να, υγειας, υλικο, ωραιο, ξεκινησε, ζευγαρι, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα
Τάκης Ζαχαράτος, Είμαι,takis zacharatos, eimai