Αντώνης Φραγκάκης: Εξηγεί τους λόγους που έβαλε την υποκριτική σε δεύτερη μοίρα για να ασχοληθεί με τη γιόγκα

11:03 24/11/2019 - Πηγή: People

Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχουν εκλείψει οι παρουσίες του σε θεατρικό επίπεδο. Τηλεοπτικά είναι ακόμα μεγαλύτερος ο χρόνος της αποχής του. Ο Αντώνης Φραγκάκης θέλησε να στραφεί σε κάτι άλλο και αυτό που τον είχε γοητεύσει από τα 18 του κιόλας. Ο λόγος για τη γιόγκα.

Έχοντας πάρει την πιστοποίηση για να γίνει δάσκαλος της Iyengar Yoga, ο Αντώνης Φραγκάκης έδωσε συνέντευξη στο ένθετο του Έθνους της Κυριακής, το Open Life,

και αναφέρθηκε στο πώς αναπτύχθηκε η επαφή του με το τωρινό του επάγγελμα.

«Ο λόγος που πήγα για πρώτη φορά σε ένα μάθημα γιόγκα είναι άσχετος με την πρακτική. Τότε δεν είχα καμία εικόνα του τι μπορεί να γίνεται σε ένα μάθημα γιόγκα ούτε το τι είναι η γιόγκα γενικότερα. Το 1997-1998 δεν υπήρχε το διαδίκτυο οπότε οι πληροφορίες έρχονταν από τους άλλους ή με προσωπική εμπειρία. Εκείνη τη μέρα, λοιπόν, έκανε πολύ κρύο και περνούσα έξω από έναν χώρο όπου έκαναν Hot Yoga.

Μπήκα απλώς για να ζεσταθώ. Το μάθημα μου άφησε μια πολύ ωραία αίσθηση, κυρίως εσωτερική όχι εξωτερική, κι  έτσι συνέχισα να πηγαίνω. Τα πρώτα χρόνια οι πληροφορίες αφορούσαν το σώμα αλλά εκείνο που μ’ έκανε να επιστρέφω ήταν περισσότερο η γαλήνη που ένιωθα μετά από κάθε μάθημα παρά η άσκηση. Με τη φιλοσοφία της γιόγκα ήρθα σε επαφή ύστερα από πολλά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα