Το Playmotion στηρίζει όλους εμάς που ζούμε (για) τη μουσική!

14:50 6/9/2019 - Πηγή: People

Save the date!

Η ημέρα που περίμενες, εσύ που ζεις και αναπνέεις μέσα από τη μουσική έφτασε.

6 Σεπτεμβρίου, πρόκειται για την πιο Θετική Ημέρα του χρόνου. Το μουσικό υπερθέαμα που αποτελεί θεσμό τα τελευταία 14χρόνια έρχεται  για ακόμη μια χρονιά να μας πλημμυρίσει θετική ενέργεια.

Με το μεγαλύτερο line up που έχει φιλοξενηθεί ποτέ,  με καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό η Amita Motion υπόσχεται στο κοινό της τις πιο θετικές

εμπειρίες.

Μεταξύ άλλων, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 θα βρεθούν: ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι Marcus & Martinus, ενώ για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty  θα παρουσιάσουν live,  το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό, μέσω του project «Join The Beat», στην πλατφόρμα του Playmotion!

1 από 19

2 από 19

3 από 19

Sponsored Ad

4 από 19

5 από 19

6 από 19

Sponsored Ad

7 από 19

8 από 19

9 από 19

Sponsored Ad

10 από 19

11 από 19

12 από 19

Sponsored Ad

13 από 19

14 από 19

15 από 19

Sponsored Ad

16 από 19

17 από 19

18 από 19

Sponsored Ad

19 από 19

To Playmotion δεν είναι άλλο από τη νέα μουσική πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει η Amita motion. Η πλατφόρμα αυτή δίνει ρυθμό στην #Kathemera όλων εμάς που ζούμε για να ακούμε μουσική και να πλημμυρίζουμε θετική ενέργεια. Το Playmotion είναι γεμάτο εμπειρίες, εκπλήξεις και τι άλλο; Μουσική!

Μια ανάσα πριν από τις 6 Σεπτεμβρίου, την πιο θετική ημέρα του χρόνου, η Amita Motion μας μεταφέρει #kathemera μέσα από τη νέα αυτή μουσική πλατφόρμα, τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με μοναδικούς διαγωνισμούς εκπλήξεις, μουσική και ξεχωριστές εμπειρίες για τους  χιλιάδες φίλους της Θετικής Ενέργειας που θα βρεθούν στο Τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ.

Plus θετικές εκπλήξεις #kathemera: Μέσα από το διαγωνισμό «Under The Cap» του Playmotion, οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκι της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt χαρίζουν αμέτρητα δώρα, ενώ ήδη έχουν μοιράσει προσκλήσεις για το Golden Zone της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, Meet & Greet με τους αγαπημένους καλλιτέχνες και limited edition συλλεκτικά t-shirts!

Τα λέμε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών!

Keywords
Τυχαία Θέματα