Sin Boy: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Το ξέσπασμα του καλλιτέχνη που σοκάρει και προβληματίζει

13:08 6/9/2019 - Πηγή: People

Αν έκανε κάποιος από εσάς ένα πέρασμα από το Instagram του Sin Boy χθες το βράδυ, θα έβλεπε μια σειρά από αμέτρητα stories στα οποία εξέφραζε τον φόβο του ότι θα τον δολοφονήσουν οι Illuminati.

Χαρακτηριστικά, ο επιτυχημένος ράπερ ανέφερε ότι θα αλλάξει το καλλιτεχνικό του όνομα σε Lil Jesus και θα ακυρώσει όλες τις συναυλίες του για τον Σεπτέμβριο γιατί πιστεύει ότι υπάρχει σχέδιο

δολοφονίας του. Μάλιστα, σε ένα από τα stories ανέφερε τη σημερινή μέρα ως τη μέρα που θα γινόταν η πρώτη απόπειρα.

View this post on Instagram

Worldwide ptnes dn eiste etimoi gia to neo album .

A post shared by Lil Jesus (@isyourboysinboy) on Sep 5, 2019 at 12:29pm PDT

Στα περισσότερα stories του έβριζε τους Illuminati και εξηγούσε ότι έχουν κατακτήσει τη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως και δεσμεύουν τους επιτυχημένους καλλιτέχνες, με τον Τζάστιν Μπίμπερ να είναι ο μόνος που κατάφερε να τους ξεφύγει και αυτός είναι ο λόγος που παράτησε το τραγούδι.

Από τα σχόλια του δεν ξέφυγε και ο Κάνιε Γουέστ, για τον οποίο έγραψε «τώρα θα σας πλασάρουν ότι είμαι κι εγώ τρελός σαν τον Κάνιε Γουέστ που τον βάλατε στο τρελάδικο. Ελάτε να βάλετε εμένα αν έχετε τα αρ…α».

Μεταξύ όλων αυτών, ο Sin Boy επιτέθηκε σε Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, τους οποίους μάλιστα έκανε και tag, ενώ παρομοίασε πολλάκις τον εαυτό του με τον Μάικλ Τζάκσον.

Ίσως το πιο σοκαριστικό απ΄όσα έγραψε αφορά στην φωτιά στο Μάτι. Σύμφωνα με τον Sin Boy η συγκεκριμένη φωτιά μπήκε από τους Illuminati που πολεμούν τον Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Αναζητήσεις
ο sin boy κατηγορεί ότι η φωτιά στο μάτι δεν είναι τυχαία
Τυχαία Θέματα