Wishful Thinking: Η Κένταλ Τζένερ θα ήθελε να δει μαζί τον Μπραντ Πιτ και την Ριάνα

13:08 6/9/2019 - Πηγή: People

Εδώ και τρία χρόνια, από τότε που επήλθε ο δύσκολος χωρισμός με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ με κάποια κοπέλα στο πλάι του. Από τη μία είναι παράξενο γιατί…είναι ο Μπραντ Πιτ, από την άλλη όμως είναι λογικό μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία στην οποία ήταν τόσα χρόνια. Τώρα που έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα η Κένταλ Τζένερ

θέλει να τον νοικοκυρέψει.

Κατά την παρουσία της στο χθεσινοβραδινό σόου του Τζίμι Φάλον, η Κένταλ Τζένερ έπαιξε με τον παρουσιαστή το γνωστό παιχνίδι Pour It Out. Σε αυτό ο παρουσιαστής και ο εκάστοτε καλεσμένος καλείται να απαντήσει σε τρεις ερωτήσεις χωρίς να διαβαστούν αυτές. Έχει το δικαίωμα να διαλέξει μόνο μία από τις τρεις για να την πει στο κοινό. Για τις άλλες δύο θα πρέπει να πιει τα δύο σφηνάκια-cocktails.

Τις περισσότερες φορές αυτή η συνθήκη δεν ακολουθείται, με τον Φάλον και τον/την καλεσμένο/η να αποκαλύπτουν περισσότερες ερωτήσεις.

Έτσι έγινε και χθες, με την Κένταλ Τζένερ να απαντά στην πρώτη ερώτηση και μετά να την αναφέρει και να συμβαίνει το ίδιο και στην τρίτη, που ήταν κοινή και για τους δύο. Η τρίτη ερώτηση ήταν «σε ποιους δύο celebrities θα ήθελες να τα φτιάξεις;» και η Κένταλ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να δώσει την απάντηση της.

Έχοντας πρόσφατη τη συνάντηση με τον Μπραντ Πιτ στην εκκλησία όπου τέλεσε τη λειτουργία ο Κάνιε Γουέστ, η Κένταλ είπε πως θα ήθελε να τα φτιάξει στον Μπραντ και τη Ριάνα. «Πόσο πανέμορφο θα ήταν το παιδί τους;» είπε χαρακτηριστικά.


Keywords
Τυχαία Θέματα