Το πρώτο σχόλιο του Νώντα Παπαντωνίου για τον χωρισμό με την Τούνη και όσα έγραψε στο Instagram

13:29 6/9/2019 - Πηγή: People

Ποιος να το πίστευε ότι θα φτάναμε σε εποχή που θα μας απασχολούσε τόσο έντονα ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου…Είναι όμως ένα τρανταχτό δείγμα της δύναμης που έχουν πια τα social media και, χωρίς υπερβολή, αποτελεί case study.

Αν οι δυο τους δεν είχαν δώσει τόση δημοσιότητα στη σχέση τους μέσα από τους λογαριασμούς τους, ίσως τώρα να μην υπήρχε τόση συζήτηση κι ίσως οι ακόλουθοί τους δεν τους έστελναν συνέχεια μηνύματα σχετικά με τα αίτια

του χωρισμού.

Η Ιωάννα Τούνη ειδικά, που είναι σαφώς πιο δημοφιλής και η αιτία που η σχέση και το τέλος της έγιναν και γίνονται θέμα, δέχεται σε ποσοστό 60% μηνύματα που αφορούν τον Νώντα Παπαντωνίου. Γι΄αυτό και αναγκάστηκε να δώσει εκ νέου απάντηση σε ένα story της.

Αφού πρώτα είχε αποκαλύψει τον χωρισμό τους στα γενέθλιά της, χθες είχε πει πως δεν έχουν πια επαφές και πως ο Νώντας την έχει μπλοκάρει κιόλας από το Instagram.

Όλος αυτός ο ντόρος, οδήγησε και τον μπασκετμπολίστα να απευθυνθεί δημόσια με σχόλιο-απάντηση στο Instagram σχετικά με το τέλος της σχέσης. «Μετά από ενάμιση μήνα, δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε ερωτήσεις για την πρώην σχέση, εφόσον έβγαλες ανακοίνωση δημόσια».

Keywords
Τυχαία Θέματα