Θερμό επεισόδιο στο εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσά καλαμαράκια»

16:09 8/6/2019 - Πηγή: People

Ένα θερμό επεισόδιο διαδραματίστηκε στο εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» της Μυκόνου. Πρωταγωνιστές ήταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και μι ομάδα Γερμανών δημοσιογράφων που πήγαν στο μαγαζί προκειμένου να κάνουν το δικό τους ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, ένα τετραμελές τηλεοπτικό συνεργείο εισέβαλε στο εστιατόριο και ο οπερατέρ χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να τραβά πλάνα την ώρα που ο δημοσιογράφος αναζητούσε το μενού με τον τιμοκατάλογο.

Ο λόγος που έκανε τους Γερμανούς να ταξιδέψουν μέχρι τη Μύκονο, δεν είναι άλλος από την που ανήρτησε ένας τουρίστας από το Μπρούκλιν, ο οποίος πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη με αποτέλεσμα να εξοργίσει τους δημοσιογράφους οι οποίοι άρχισαν να του φωνάζουν πως είναι κλέφτης και απατεώνας.

Η διαφωνία του εστιάτορα και των δημοσιογράφων κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν με τον Έλληνα επιχειρηματία να κατηγορεί τους Γερμανούς για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση και εκείνοι για «ψευδή καταμήνυση».

«Απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό το οποίο έρχεται από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ένας Έλληνας πελάτης δεν μπορεί να το πληρώσει αυτό. Και όχι μόνο απλός… θα έλεγα, το 90%» δηλώνει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας στο Starω ενώ για το ίδιο συμβάν μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λέγοντας:  «Ήταν επιθετικοί. Τους παρακάλεσα πολλές φορές να μην με βιντεοσκοπούν, γιατί δεν ήθελα, να μην παίρνουν φωτογραφίες. Έφυγα για λίγο από τον χώρο του μαγαζιού… με ακολούθησαν, ο κύριος που έπαιρνε συνέντευξη, μέσα στην αποθήκη του μαγαζιού, εμφανίστηκαν οι σερβιτόροι τους είπαν να φύγουν με ευγενικό τρόπο, αλλά δεν έφυγαν. Τους πήγαν μέσα και κατέσχεσαν τις κάμερες τους για να καταστρέψουν το υλικό τους. Ήθελαν να με δυσφημίσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα