Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/6

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 3/6

Το T-shirt είναι από τα ωραιότερα, διαχρονικά, βολικά και άνετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα ρούχα σας. Μονόχρωμο, με prints, στάμπες, γράμματα, slim fit ή oversized, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στο στυλ

και στη διάθεσή σας και δημιουργήστε μια σειρά από ευφάνταστα looks. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα χακί κοντομάνικο T-shirt με λαιμόκοψη και ένα ψηλόμεσο skinny μπλε τζιν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ και βραχιόλια, Leio Ross, μια western μαύρη λεπτή ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι χακί αθλητικά, Superga. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα την The Balm Voyage της εταιρείας Make Me Up Cosmetics, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar της Bobbi Brown και τέλος στα χείλη το κραγιόν Frist Sin της Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 4/6

Η ολόσωμη φόρμα, ή αλλιώς Jumpsuit, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κομμάτια που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας γιατί μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε κάθε φορά είναι να την συνδυάζεται με διαφορετικά αξεσουάρ, από sneakers μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, αμάνικη, σε ταμπά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ φορεμένο διπλό, Antica Murrina, καστόρινη ταμπά ζώνη από προσωπική συλλογή και το απόλυτο trend του Καλοκαιριού, ένα ζευγάρι ψάθινα flat mules. haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Βronzing powder No 1 της Seventeen, το ρουζ Just a pinch της MAC και στα χείλη το κραγιόν Pure Zan της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ατημέλητα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Τετάρτη 5/6

Υπάρχει κάτι πιο εύκολο, βολικό, άνετο, εύχρηστο που ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας και μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις από ένα τοπ; Γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να έχετε πολλά στην γκαρνταρόμπα σας, είτε μονόχρωμα, είτε με ενδιαφέρουσα prints, cropped, κανονικά ή ακόμα και oversized. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια nude ροζ φούστα από την εταιρεία μόδας BSB, ψηλόμεση, μίντι με κρόσσια, λάστιχο στη μέση και κλείσιμο στο πίσω μέρος με φερμουάρ -ναι, θυμίζει τα παρεό που τα δένουμε στην παραλία πάνω από το μαγιό μας και ένα ένα μεταξωτό λευκό top από προσωπική συλλογή. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ με πολύχρωμες πέτρες και χρυσές λεπτομέρειες The Urban Hippie και ροζέ μαργαριτάρια Lifelikes και ένα ζευγάρι nude ροζ γόβες, ψηλοτάκουνες και μυτερές, διάτρητες στο πλάι, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispiesτ Ardell, την υγρή σκιά Liquid Metal For Eyes & More της Radiant, το ρουζ Nectar της Bobbi Brown και στα χείλια δύο κραγιόν, το First Sin και το Barfly από την Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά  με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Πέμπτη 6/6

Το Βoho style, ή ρετρο-χίπι όπως το αποκαλούν οι δημοσιογράφοι μόδας, είναι η τάση που απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις και συνδυάζει το hippie, το ethnic, το rock, το vintage και τέλος το girly ύφος. Έκανε την εμφάνισή του το 2000 από την Kate Moss και τη Sienna Miller και γρήγορα πήρε παγκόσμιες διαστάσεις. Για να το ακολουθήσετε επενδύστε σε φαρδιά παντελόνια, υφάσματα όπως το λινό, φαρδιά πουκάμισα και μακριά αέρινα φορέματα. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, μαύρο, μακρύ, αέρινο, σε στυλ boho, που δένει πίσω από το λαιμό με κορδόνι, ανοιχτή πλάτη και λεπτομέρειες από δαντέλα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Reality της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά  με χωρίστρα στη μέση, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Παρασκευή 7/6

Μπορεί το θερμόμετρο να ανεβαίνει αισθητά και τα ρούχα να λιγοστεύουν, όμως σε ότι έχει να κάνει με το στυλ δεν σηκώνουμε κουβέντα. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα από τα ωραιότερα, πιο άνετα και εύκολα ρούχα της σεζόν -ναι, δεν χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας για να κάνετε συνδυασμούς, αφού και μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια να φορέσετε θα δείχνετε υπέροχες -το playsuit. Αναφερόμαστε δηλαδή στο κοντό jumpsuit που είναι σούπερ θηλυκό, αφού αφήνει ακάλυπτα τα πόδια σας και είναι ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές σας σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα playsuit από την εταιρεία Fa | Ma, λευκό, denim, μακρυμάνικο με κουμπιά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ζώνη από προσωπική συλλογή, μαύρη με φούξια logos και ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες και μυτερές γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές και τις γυαλάδες από την παλέτα Love You So Mochi της εταιρείας Nyx, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Electric Pink της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα ατημέλητο pony tail με λίγο όγκο, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, στυλ, ΑΝΤ1, εταιρεία, μπλε, τζιν, studio, voyage, urban, sneakers, fashion, mac, καλοκαιρι, ροζ, top, liquid, eyes, style, rock, vintage, sienna, πουκάμισα, boho, pink, color, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, αθλητικα, αξεσουαρ, βημα, γοβες, μαγιο, νησι, ρουχα, υφασματα, φορεματα, mac, urban, αυτια, βραδυ, γυαλια, δειτε, διπλο, ευκολο, ευκολα, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ζωνη, υφος, θυμιζει, ισια μαλλια, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, μπλε, μπορειτε, τζιν, παντα, ολοσωμη φορμα, παπουτσια, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωι, ρετρο, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, σωμα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, ταση, τριτη, φερμουαρ, φουξια, φορμα, φορα, χειλια, χειλη, ψηλοτακουνα, eyes, bobbi brown, boho, color, εμφανισεις, fashion, style, ιδανικο, λευκο, liquid, ογκο, pink, ποδια, πουκάμισα, rock, studio, sienna, shirt, sneakers, top, θερμομετρο, υπεροχο, vintage, voyage, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα